Pablo 1671 Napisano Maj 5, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dexter nam je napisao clanak o tom krajnje interesantnom motoru... http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=86 Bravo Dexter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 8, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Preduhitrio si me za z1, ali napisacu ja za z550. Svaka cast, tekst je bilo krajnje uzivanje citati. No kad vec tako fino pricas sa motorima, dodji da pitas mog da li mu jos nesto fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 8, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar text! Nije zdravo pricati sa motorima moj redovno crkne kad mu kazem da je krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dex, mnogo mi se dopao text! Zanimljiv je da ga procitas i ako te motori ne zanimaju uopste! Well done! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Maj 8, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma extra dobro je napisan text. Nisam hteo da ga objavim posto mi Dex nije napisao link do originalnog clanka, a onda mi rekao da je to sklopio na osnovu nekoliko tekstova :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 8, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana se bavim nabavkom podataka mladjeg i manjeg kolege od Z1000, radi se o Z750... interesantno je da su na oba modela zakazali na mnogo bitnim stvarima... jel moguce da se nije nasao neki pametniji Japanero koji ce im ukazat na ove odvratne retrovizore?! no, da ne idem u off.... odlican text majstore!! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...