bogdan_011 18 Napisano Jul 9, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kad je moto skup u Grdelici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Jul 9, 2018 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Krajem jula ...pocetkom augusta ...tacam termin mogu da ti kazem sutra ...ovog vikenda je u Vucju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan_011 18 Napisano Jul 9, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za u Vucju znam sada 14tog, pa reko da vidim znam da je prosle godine bio brvi u Grdelici, ali javi mi ipak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Braco bajkeri ide li neko u subotu u Vucje? Trenutno sam ostao bez motora, a ne bi voleo da propustim druzenje pa ako neko ide sam i ako mu treba drustvo tu sam . Veliki pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Jul 23, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan 11. avgust u 18:30 – Moto skup Grdelica 2018 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...