DzaKrompira 12 Napisano Jul 3, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd/Leskovac Motocikl: Beverly 500 & Dzak Krompira na TDM-u 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dobrodoslo bi mi vase misljenje i iskustva. Treba da registrujem svoga konja po prvi put u mom vlasnistvu (Beverly 500). Koliko to kosta? I kakva su vam iskustva sa registracijom na pola godine i sl? Da li se to isplati? Koliko je povoljnije u odnosu na cenu registracije za celu godinu? P.s. Izvinjavam se ako ova tema vec negde postoji, nisam je nasla. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15315 Napisano Jul 3, 2018 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://registracija-vozila.rs/kalkulator-registracije-vozila Ovde unesi podatke pa ces dobiti okvirnu koja se moze razlikovati u par stotina dinara,zavisi koliko neko naplati uslugu,postarinu ... Periodicna je nesto malo jeftinija od godisnje ali gledajuci kakvo je blesavo vreme mozda cemo se na zimu vise voziti nego sada,narocito skuteri. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 10, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam totalno zagovornik registracije na cijelu godinu jer kada ona tri dana u Martu sija sunce i bude 25 stepeni a ja nemam registrovan motor onda bih sam sebe ujeo za dupe... i tako isto u Oktobru i Novembru... A plus i registracija na pola godije nije pola cijene registracije na cijelu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...