djoledb 79 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поштовани другари, Продајем кофер који можете користити на бициклу, моторчету. Није нигде пукла пластика, нема ожиљака, није падо чак ни из руке. Да га не хвалим ипак је стање одлично. Запремину видите мања кацига стаје без проблема, комплетна опрема (и алат и кишно одело, а и "ланчуга", сајла итд) за моторцилки и мањи ранац . Кориштен на бициклу (4000км) и врло мало (250км) на моторчету од 125ццм , а пошто се и женче примило на уживање на "мопеду" морам да купим много већи кофер. Два кључа, плоча са шрафовима и цена ситница, дакле 2000 рсд. Коме се свиђа нек шаље поруку и сретна Вам куповина (ове недеље преподне сам доступан). Поздрав од Ђолета. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8662 Napisano Jul 2, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan, pasovalo bi mi ženi na Pulseru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Је ли ово форум или не? Дајте неке коментаре, те не ваља, скупо је, овако је онако је, ама само не ћутите... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Да цена није јака? Ја купих други и цена паде на 1600рсд... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Da li staje fullface u nju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan У њу стаје џет и то мања... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Meni je mali za moju kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 11, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Да појасним његови габатити су 42х32х27, наравно унутра који cm мање. Препоручујем га за веће бицикле и мопеде, скутрчиће или покоју 125/200 уз бисаге. Као сам за две особе само на кафу или на пијац. Мени и ново набављени од 42 l је мали за 10-дневне туре у пару..., а кациге можеш сајлом да вежеш као и ја моју за коферче. Ноћу не остављај коферче на машини! За тражену цену вреди га узети, није нов али није ни ружан, фоткан је без прања, дакле у радном и стварном стању без мазања спрејем, уљем и сл.. На фоткама се све види, нема огреботина, има покоја тачка, линија (види фотке) али то има и на мом новом, некориштеном коферу. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 12, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Тема под кључ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...