Alexa90 11549 Napisano Jul 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolege, baš sam se obradovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1990 Napisano Jul 8, 2018 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,Ne bih da off-ujem, ali cime obezbedjujete motore?Ja npr nemam garazu leti, pa vezujem onguard mastiff-om 8019LP za banderu u jednoj od prometnijih ulica u bg-uSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 8, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na benzinskoj pumpi 24/7 u kraju, za banderu nekim Lampa lancem (kad zbog automobila u dvorištu ne mogu da uđem u podrim).Sent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 8, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za sve ljude u ovoj akciji! Veliki respekt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 9, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 9, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2018 at 6:56 PM, m.milivojevic said: Kolege, Ne bih da off-ujem, ali cime obezbedjujete motore? Ja npr nemam garazu leti, pa vezujem onguard mastiff-om 8019LP za banderu u jednoj od prometnijih ulica u bg-u Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna vest, bravo drugari! Drago mi je da barem neka priča o krađi naših ljubimaca dobije srećan kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RRoki 6 Napisano Jul 25, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Crveni Krst-Beograd Motocikl: yamaha xt600 3tb Prijavi odgovor kao problematičan Forenzicari su uzeli otiske sa motora ( dobra stvar u celoj prici je da je motor opran dan pre :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prije Par godina mi ukrali auto isprid prozora, navečer kad se snoćalo.Mjesto radnje CH.Žena me digne iz sna i pita dije naš auto??Pogledam, nema gaOnako iza sna zovem policiju, dođu njih dvoje u civilu, pitaju jesam u zadnje vrime puno investira u njega????Ko ono, namještena krađa i varanje osiguranja.A ja malo prije toga otkaza kasko.... Uglavnom, nađe ga policija u trećem selu nakon mjesec dana.Vele, idi vidi, ako radi vozi kući ako ne moraš ga o svom trišku sklonit.... Chrisler Voyager, izbacili sjedala, vožen bankomat u njemu od a-b.Usput tankali gorivo jerje bio mrtva rezerva... Dobio nešto sitno za njega takvog zlostavljanog... Ugl. policija je odradila forenziku i osmatrali su ga duže vremena .. bezuzspješno. Kasnije mi priča supruga, vidila je tipa sa klinjom kako slikava naš auto.Pita ga šta to radi, na jako lošem njemačkom reče, želi bratu pokazati koji auto želi kupiti.... Balkan style u CH Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 228 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 26, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, RRoki je napisao: Forenzicari su uzeli otiske sa motora ( dobra stvar u celoj prici je da je motor opran dan pre :) ima li do sad vesti jel pronadjen lopov? otisci, snimci,.. sve govori da ima elemenata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/26/2018 at 8:32 AM, 3OPAH said: ima li do sad vesti jel pronadjen lopov? otisci, snimci,.. sve govori da ima elemenata! Još da neko javi odvde da su ga uhvatili, to bi bio happy end. Svaka čast za akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...