Cone12345 21 Napisano Jun 29, 2018 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan E ovakoo, imam kofer bez naslona pa sam dosao na ideju da probam da napravim jedan posto su fabricki skupi, a i relativno neudobni... Posao sam zapoceo krojenjem jednog parceta daske koje je vec imalo ugao koji meni kofer trazi i odavir malo jaceg sundjera . dalji opis stize u slikama, stim sto naslon jos nije zavrsen,potrebna eko koza koja stize uskoro i mala napomena, pravio sam bukvalno kadicu,a ne klasican naslon.. uskoro i ostatak slika kada zavrsim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 682 Napisano Jun 29, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 428 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce projekat biti uspesan. U zavisnosti od udaljenosti i ugla kofera, mislim da ce biti potrebe da se donji deo sundjera jos uvuce unutra, kako bi svuda jednako prijanjao na ledjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 29, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ..super će to biti, svaka čast !i! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2192 Napisano Jun 29, 2018 Mr., 569 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ideji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Slammer je napisao: Vidim da ce projekat biti uspesan. U zavisnosti od udaljenosti i ugla kofera, mislim da ce biti potrebe da se donji deo sundjera jos uvuce unutra, kako bi svuda jednako prijanjao na ledjima. Da, da verovatno cu morati donji deo jos maloo da isecem, ima sa strane jos da se doda kada se bude tapaciralo da bi se napravila kadica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, dangubas je napisao: ..super će to biti, svaka čast !i! Pre 11 sati, Pirotehnicar je napisao: Svaka cast na ideji! Hvala, videcemo na krajuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na preduzimljivosti. Odlična ideja za napraviti nešto sam po svojoj meri. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Jul 1, 2018 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Savan je napisao: Svaka čast na preduzimljivosti. Odlična ideja za napraviti nešto sam po svojoj meri. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Mislim da je mnogo kvalitetnije i pre svega udobnije od parceta tvrde gume koje fabrike nude za 30-50e, a posto dosta putujemo mislim da je udobnost suvozaca jako bitna za normalnu voznju bez cimanja itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 2, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво , само напред и не штеди на сликама и опису Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cone12345 21 Napisano Jul 2, 2018 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, srrdjan je napisao: Браво , само напред и не штеди на сликама и опису Nisam u gradu pa ne stizem da zavrsim, ali uskoro ide ostatak slika i opis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...