prelood 0 Napisano Jun 29, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad-Bulevar Motocikl: yamaha fzr 600 naked Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovnu dobro ocuvanu fullface kacigu ili novu do 100e. Ponude u pm. Hvala ps L velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj MT kacige, imam je zato ti i preporucujem. Za te pare je odlicna. Imam MT Blade Boss, devojka nosi Targo i prezadovoljni smo. Ali, tvoje pare, tvoj izbor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prelood 0 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad-Bulevar Motocikl: yamaha fzr 600 naked Prijavi odgovor kao problematičan Njih sam bas i gledao,ovde kod nas u NS nisam nasao da neko prodaje. Moracu da skoknem do BGa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je ako imas mogucnost da probas. Ja sam narucio u Barelu, preko interneta, jednostavno sam izmerio obim i u oba slucaja sam pogodio u milimetar. Dobra stvar je da mozes da vratis ako velicina ne odgovara. Srecna kupovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jul 8, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na kupujem-prodajem, Bane Motor Jagodina, čovek je korektan i sa normalnim cenama Mogu da ti pomognem ako nešto nadješ da probam zbog mere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...