Papisha 218 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, kad mi moja lepša polovina htela bar i dve trećine manjeg puta da se provoza bio bih srećan. Dok sam vozio skuter i nekako je htela da se voza a ja ne bi li ispunio želju sebi pa uzgred i njoj kipim GTS 1000, provozala se jedan krug i rekla to je to, što sam se vozala vozala sam se . U svakom slučaju odličan putopis, uživao sam čitajući. Moram priznati da iz par pročitanih putopisa Turska mi se sve više sviđa, mnogo lepo sve izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Maj 30 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam procitao ovaj putopis i bas je bio odlicno ispracen fotografijama, tekstom, komentarima i informacijama. Sad sam ga ponovo procitao, u cugu, jos mi bolje izgleda. Vrhunski dozivljaj i vas prikaz. Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...