Bomba 0 Napisano Jun 17, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, imam jedan problem koj ne znam kako da resim imam Varadera 125 ‘09 godiste ne moze da prebaci preko 115km/h, ne znam sta da radim, prijatelji su mi neki pricali da su imali varadera isto kao moj samo striji i isao je i preko 135 km/h, sta da uradim da bi isao brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jun 17, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To mu je maksumum, sipaj vozi i uzivaj, varadero je najbolji i klasi 125 ccm3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 17, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan To mu je krajnja brzina, sve je u redu sa tvojim motorom. To sto su ga vozili 135km/h to moze kad se pogode idealni uslovi tipa nizbrdica, vetar u ledja, vozac od 60kg i posle 10 minuta punog gasa uspe da ubrza do 120-130. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bomba 0 Napisano Jun 17, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da li postoji neka mogucnos da ide brze bez tih uslova, najveci problem mi je preticanje treba mi mnogo vremena pre 17 minuta, tatkonadzeja je napisao: To mu je krajnja brzina, sve je u redu sa tvojim motorom. To sto su ga vozili 135km/h to moze kad se pogode idealni uslovi tipa nizbrdica, vetar u ledja, vozac od 60kg i posle 10 minuta punog gasa uspe da ubrza do 120-130. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17422 Napisano Jun 17, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bomba je napisao: A da li postoji neka mogucnos da ide brze bez tih uslova, najveci problem mi je preticanje treba mi mnogo vremena Može, ali Varadero 1000. Četvorotaktni motor od 125 kubika postiže brzo svoj limit i da bi se "ubrzao" bili bi potrebni ozbiljni (i skupi) zahvati, a što bi na kraju uglavnom smanjilo pouzdanost i vek agregata, a ne bi se dobilo ništa značajno. Uvek je isplativije kupiti nešto što već ima veću snagu nego "budžiti" nešto što je tako napravljeno. A ukoliko je u pitanju to što ti godine ne dozvoljavaju jači motor, onda sačekaj da ispuniš uslove za nešto brže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da povecas krajnju brzinu zamenom lancanika. Dohvatice 130 na pravcu ali ce to dovesti do jos sporijeg ubrzanja. Ta 125ccm koliko god dobra bila (a najbolja je) je i dalje samo 125ica. Znaci ukidanjem 1,2 zuba na zadnjem lancaniku dobices visu max brzinu a losije ubrzanje. Dodavanjem (zamenom lancanika) 1,2 zuba dobices bolja ubrzanja ali nizu max brzinu. To ti je tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jun 17, 2018 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi na te opcije budženja, vozi 80km/h i ne pretiči, ne žuri uživaj u vožnji. Ja lično "žurim" i ne pretičem na 125ccm pri 80km/h na otvorenom i svuda mogu da stignem na vreme, jer krenem na vreme. Brzina nije bitna, promeni stil vožnje od napetog da bi preticao do opuštenog da bi uživao u vožnji. Pozdrav. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...