Marko011 2457 Napisano Jun 15, 2018 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Logitech MOMO Racing Revizija B. (bitno, za one koji nisu upućeni). Legendardni momo, jedan od najboljih volana za pc igre. Korišćen u LFS/Project Cars stranom i domaćem šampionatu, ali više od godinu dana nisam u toku, niti me više igre zanimaju. Ja sam kupio volan samo zbog LFS-a/Project Cars i nizašta drugo nije korišćen. Cena: 75,00 EUR (uz to dobijete i moju LFS licencu za online igranje) Stanje: Radi Perfektno, očuvan volan Kontakt: Marko, 061/2225581 ili preko PP Za probu ili zainteresovane od srede (20.06.),.........za pitanja sam dostupan preko moba ili PP svakog dana do 22h........... Poz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 21, 2018 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Jos sutra sam u SRB........ko dodje da uzme volan cena 50 eur....... Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...