peconi 536 Napisano Jun 15, 2018 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovni Scottoiler v-system rezervoar, tj bocicu gde ide ulje, jer je moja sticajem nesrecnih okolnosti naprsla. Molim realne ponude, jer kako mi je potrebna polovna stvar, svakako je ne bih placao po ceni nove. Kontakt na pp ili 0642288414 , Petar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 15, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jednu bočicu kojoj se to desilo pa pukotine zalivene silikonom i radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 18, 2018 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Probao i lepkom i trakama da saniram ostecenje, ali se ulje uvek nekako probije i kaplje, uglavnom na sastavu sa gornjim delom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 18, 2018 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Diht masa. Crvena ili crna. Zamazes i radice posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju uspešno okrpio lemilicom. Bitno je naći isti tip plastike za krpljenje (ABS/PLA/PVC...) što možeš lako da utvrdiš nosom - zagreješ jednu, zagreješ drugu, i ako isto smrdi i na isti način gori (boja i oblik plamena), onda je 99% isti tip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Jun 18, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaRRe je napisao: Diht masa. Crvena ili crna. Zamazes i radice posao. Crna,iskljucivo Reinz,oko 600 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Jun 18, 2018 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam koristio scoot, kontejner je bio ostecen na jednom uglu i tu je pustao ulje. Uzeo sam kontejner, rastavio, odmastio i očistio potpuno, okrpio rupicu lepkom Pascofix i prahom koji ide u paketu. Posle samo obnradio. Nikada vise nije pustilo, a bilo je posle toga kod mene jos np. 5-6 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 18, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pascofix je ozbiljno dobar lepak. Nije jeftin ali je odlican. Ima da se kupi subotom u bg na bubanj potoku,a moze i da se poruci na adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Jun 19, 2018 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, milos-v said: Pascofix je ozbiljno dobar lepak. Nije jeftin ali je odlican. Ima da se kupi subotom u bg na bubanj potoku,a moze i da se poruci na adresu Da ne idemo u OFF, ali koristim ga za sve moguce, i to uspesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...