Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,pre par dana sam uzeo apn 6 I nije hteo da upalio odveo kod majstora promenili semeringe,paljenje,bobinu (ako se tako kaze) bio zacepljen auspuh skroz,ocepio ga I upalio,ali sad posle 2 dana opet nece da upali samo na gurku,a kad upali nece da prima gas jedva vuce ne moze u drugu da se ubaci ako ga ne dignem skroz u obrtaje,sta da radim? Karburatora sam 2 promeno,ali I to ne znam da li su bili ispravni,do cega je? Diznau ocistio,karburator isto I idalje nece (filer vazduha ulazi u ram fabricki) POMOZI TE MOLIM VAS stvarno ne znam sta da radim vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Jun 14, 2018 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Baci ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Klip karike,filter vazduha........ Kako ide bez auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I da tomos u ovim vremenima nije za nekog ko neće sam čačkati i zamastiti ruke.I biti spreman da to često radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, pronto je napisao: Baci ga. Zamalo da si me nasmejao,produzi dalje I zajebavaj druge ovaj sajt nije za tebe,predpostavljam da sedis I vozis motor a kad se nesto sjebe majstor je tu,zato nemas pravo glasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, JevtaNS je napisao: Klip karike,filter vazduha........ Kako ide bez auspuha Nema filter vazduha,tj fabricki u ramu je,nisam probavao,ali smo zapalili auspuh brenerom,msm da je prazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, JevtaNS je napisao: I da tomos u ovim vremenima nije za nekog ko neće sam čačkati i zamastiti ruke.I biti spreman da to često radi Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije jasno baci ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan Duhovito,ne znam sta vam nije jasno u pitanju I u problemu,lepo pitam vi zajebavate,zato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 14, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Simptomi pogresno ustelovanog paljenja, zovni nekog ko se razume da ti podesi varnicu 1.5mm pre gmt, isto gledaj platine kad skines propeler dal varnice. Na apn ili je zacepljena dizna, ili struja nije nastelovana, kod tebe je kasno paljenje, mozes i sam to da odradis pogledaj malo klipove ili literaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ti nas zajebavaš. Očisti filter vazduha,izmeri kompresiju,očisti izduv,našteluj karburator,proveri struju.... Ako to ne znaš oteraj kod majstora. Ili knjigu u šake pa nauči osnove dvotaktnih motora pa onda dalja polemika šta bi moglo biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, JevtaNS je napisao: Ako ti nije jasno baci ga pre 1 minut, brdy je napisao: Simptomi pogresno ustelovanog paljenja, zovni nekog ko se razume da ti podesi varnicu 1.5mm pre gmt, isto gledaj platine kad skines propeler dal varnice. Na apn ili je zacepljena dizna, ili struja nije nastelovana, kod tebe je kasno paljenje, mozes i sam to da odradis pogledaj malo klipove ili literaturu. Ovakva mi pomoc treba,hvala,odma cu da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Jun 14, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da gleda bilo sta, kad je najlakse ovde da davi,U orethodnoj njegovoj temi sam lepo rekao da ce doci do ovoga, i sad ocekuje da mu popravimo motor preko interneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što si napisao da je urađeno do sada ti je dato kao pomoć i to hoćeš opet da pogledaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, JevtaNS je napisao: Ti nas zajebavaš. Očisti filter vazduha,izmeri kompresiju,očisti izduv,našteluj karburator,proveri struju.... Ako to ne znaš oteraj kod majstora. Ili knjigu u šake pa nauči osnove dvotaktnih motora pa onda dalja polemika šta bi moglo biti Ako ja zajebavam sto sam pito u cemo je problem dobro onda slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, speedfreak je napisao: Sto da gleda bilo sta, kad je najlakse ovde da davi,U orethodnoj njegovoj temi sam lepo rekao da ce doci do ovoga, i sad ocekuje da mu popravimo motor preko interneta. Tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego ne slušaš i nećeš da naučiš nego hoćeš da ti neko svoje godine iskustva salije preko interneta. Ne ide to tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 14, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ti nas zajebavaš. Očisti filter vazduha,izmeri kompresiju,očisti izduv,našteluj karburator,proveri struju.... Ako to ne znaš oteraj kod majstora. Ili knjigu u šake pa nauči osnove dvotaktnih motora pa onda dalja polemika šta bi moglo bitiDobro ne moramo odmah da skacemo u vatru, decko je lepo postavio pitanje, za nekog ko se ne razume najbolje sve je bauk, i velikoj vecini nas su sada najprostije stvari delovale kao nauka tada, stariji clanovi su imali vise razumevanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan a mlađi su poštovali savete i vodili se njima. A ne govorili fabrički filter se ne čisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, brdy je napisao: pre 9 minuta, JevtaNS je napisao: Ti nas zajebavaš. Očisti filter vazduha,izmeri kompresiju,očisti izduv,našteluj karburator,proveri struju.... Ako to ne znaš oteraj kod majstora. Ili knjigu u šake pa nauči osnove dvotaktnih motora pa onda dalja polemika šta bi moglo biti Dobro ne moramo odmah da skacemo u vatru, decko je lepo postavio pitanje, za nekog ko se ne razume najbolje sve je bauk, i velikoj vecini nas su sada najprostije stvari delovale kao nauka tada, stariji clanovi su imali vise razumevanja. Hvala,bas tako,ne znam samo da li su se oni nauceni rodili pa pametuju,a svi su smarali komsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, JevtaNS je napisao: a mlađi su poštovali savete i vodili se njima. A ne govorili fabrički filter se ne čisti Jel si ti glup il se pravis,kazes filter vazduha a ja ga nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si glup i bezobrazan i ne slušaš. Filter vazduha je u ramu i skida se i čisti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Jun 14, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Dete, ajde malo olabavi sa takvim tonom pisanja, posto ne zasluzujes da bi bilo ko odgovori, a mogli mi moderatori da te pauziraju na neko vreme.. Jefto nisam na tebe mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, JevtaNS je napisao: Ti si glup i bezobrazan i ne slušaš. Filter vazduha je u ramu i skida se i čisti Dobro,hvala aj zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar0044 3 Napisano Jun 14, 2018 U prolazu, 59 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, JevtaNS je napisao: Upravo sada, speedfreak je napisao: Dete, ajde malo olabavi sa takvim tonom pisanja, posto ne zasluzujes da bi bilo ko odgovori, a mogli mi moderatori da te pauziraju na neko vreme Super,javi im pa nek urade,sto onda odgovaras kad ne zasluzujem ahhahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...