Ivan XRT 4 Napisano Jun 12, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos ATX, Honda NSR125, Gilera XRT600,Yamaha XTX660,Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo li? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 13, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da idemo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11597 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sremci spremni kao i uvek p.s.ako nam ne obrisu temu admini posto sad nije popularno,zbog spominjanja botova u dva posta bilo je banovanje-sramota njihova 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 13, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Banovanje je bilo isključivo zbog ličnog vređanja članova, ili uvredljivog/vulgarnog sadržaja. Ostale sankcije idu zbog političkog sadržaja, koji nije dozvoljen na forumu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11597 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Koga sam ja to licno uvredio-moze i skrinsot javno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, SADAN said: Naravno da idemo Pa kako drugačije... Ideeemmoooo 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan XRT 4 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos ATX, Honda NSR125, Gilera XRT600,Yamaha XTX660,Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, max80 je napisao: Pa kako drugačije... Ideeemmoooo Pre 2 sati, SADAN je napisao: Naravno da idemo Pre 1 sat, piki je napisao: Sremci spremni kao i uvek Tako je braćo! Kao i svake godine do sada! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor i ja smo se dogovorili da kao i svaki put krecemo u petak.i tako ce biti do daljnjeg sve dok budem mogao da ga slusam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Jun 13, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dane Deda je napisao: Moj motor i ja smo se dogovorili da kao i svaki put krecemo u petak.i tako ce biti do daljnjeg sve dok budem mogao da ga slusam. Vec sam poceo da brigam,dal ce da te puste,dalek je to put,a ti mlad i neiskusan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Dane Deda je napisao: Moj motor i ja smo se dogovorili da kao i svaki put krecemo u petak.i tako ce biti do daljnjeg sve dok budem mogao da ga slusam. moj naklon do poda, prijatelju. pozdrav i ljepi provod želim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan XRT 4 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos ATX, Honda NSR125, Gilera XRT600,Yamaha XTX660,Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ostaje samo da uzmem slobodan dan na poslu za subotu 30-ti jun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile, ja svako jutro kad ustanem planiram kako da sebi ulepsam dan (znam da to drugi nece uraditi) a i drzim se one cuvene, da sve ide iz glave. Zorebre; ce se vidimo dole. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Jun 17, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome,valjda ce dotle da prodje ova jesen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kontakt za smeštaj u studentskom domu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 20, 2018 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da idemo, kao i svake godine! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11597 Napisano Jun 23, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2018. at 18:22, Stevan90 je napisao: Naravno da idemo, kao i svake godine! Lako je tebi,svake godine nova zena na Kosovo,a mi ostali teraj po straom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 23, 2018 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Eeee Piki, da je to lako svi bi tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 23, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze za nas koji nikada nismo bili malo detaljnijih informacija. Kada se tacno polazi i dolazi (datum i vreme). Kojom rutom se ide? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 24, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Polazi se ispred skupštine u 10 sati. Izlazi se na auto put na gazeli i gas, ko može brže do Batočine. Dalje ide Kragujevac, Kraljevo, Raška. Tu je opet skup, pa oko 4, 5 popodne se kreće za Mitrovicu. Tu nas čeka klopa, skup itd. Spavanje može u šatoru, balon hali - ko nema šator, hotel, privatni smeštaj, studentski dom... Sutra je povratak, kud koji... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Polazi se ispred skupštine u 10 sati. Izlazi se na auto put na gazeli i gas, ko može brže do Batočine. Dalje ide Kragujevac, Kraljevo, Raška. Tu je opet skup, pa oko 4, 5 popodne se kreće za Mitrovicu. Tu nas čeka klopa, skup itd. Spavanje može u šatoru, balon hali - ko nema šator, hotel, privatni smeštaj, studentski dom... Sutra je povratak, kud koji...30-tog u Subotu jel?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 28, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Idemo naravno ! Vidimo se u subotu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 29, 2018 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 29, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ideeeeemmmooo 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se uskoro! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...