blackbeast 82 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis!!! Za rakiju se i dalje smijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam zgodnu šurnjaju i uvek kažem da mi je ona "najbolji" rod, jer šurak ne može da uzvrati istom merom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, djolji je napisao: I ja imam zgodnu šurnjaju i uvek kažem da mi je ona "najbolji" rod, jer šurak ne može da uzvrati istom merom To si prepisao od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...