Tasa00 0 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: Aprilia sr max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ste imali iskustva sa mtr kacigama? Mislim da kupim jednu od drugara , treba mi za 125 kubika motor , dali da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih nosim vec skoro 10 godina. Ako je od fiberglasa dobre su, ali nista posebno. Za te pare odlicne. Naravno ako koristis full face. Daj sliku kacige. i reci za koju cenu ti prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Jun 6, 2018 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Tasa00 said: Dali ste imali iskustva sa mtr kacigama? Mislim da kupim jednu od drugara , treba mi za 125 kubika motor , dali da kupim? Obicno kaciga treba za glavu ali ako je za motor od 125 kubika onda ok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan do 250 mislim da netreba je nositi Izvini jace je od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo starija tema ali šta da radimo.. Kupljena MTR S-12 kaciga, pre neki mesec, i apsolutno sam zadovoljan sa odnosom cene i kvaliteta. Za nijansu je bučnija pri vožnji sa otvorenim svim ventilacijama, ali sa zatvorenim je super tiha. Ima ugrađene sunčane naočare koje izgledaju prilično agresivno, oštrih linija, veoma lepe, dok je sama uobnost na visokom nivou, možda malo čvršći sunđeri, nekoi bi rekao neuobniji, ali meni super odgovaraju. Za 60e koliko košta, top kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam MTR flip up ne znam koja je oznaka tacno. Mogu samo da je napljujem . Preterano bucna kaciga, previse za flip-up. Od podizanja i spustanja prednjeg dela, srafovi su se razlabavili sa strane i vec ne naleze kako treba. Suncane naocare su odlicne, vizir je super. Magli na ovim letnjim temperaturama nocu cim padnu temperature.... Iskreno ne preporucujem uopste flip-up model.... Realno, nije vredno tih para, mozda se full face bolje pokazale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...