Petkovic 0 Napisano Jun 2, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki katana r50 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima.Do nedavno sam vozio skuter, i sada kada sam polozio za A1 zelim da kupim neki motor,bukvalno sam nov u svetu motora i nista se ne razumem oko motora.Zeleo bih neki motor za duze voznje da nije zahtevan,ne trosi mnogo i da je onako brz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Jun 2, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Neka igre počnu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2630 Napisano Jun 2, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Varadero 125 bi verovatno bio dobar izbor za tvoju 'situaciju'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDR 125.Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan nije za tebe motor....brz...nastavi voziti i dalje skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 465 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ubi volju coveku momentalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čovjek da je pismen pročitao bi sve one postojeće teme o kupovini prvog motora.Ovo je besmisleno skroz.Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee011 12 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Quannon Prijavi odgovor kao problematičan Moja topla preporuka iskljucivo 4t motori, a to su Honda cbr125, Yamaha r125, Kymco Quannon 125, Keeway Speed 125, Sprint Pulser, Quinqi qm125 itd..uglavnom im je top speed 100-135, imaju lep zvuk i dublji(dosta bolji zvuk od 2t zujalica), potrosnja znatno umanjena od 2t masina i zivotni vek dosta duzi potrosnja im je tipa 3-4l gradske voznje..Nadji samo dobar ocuvan i odrzavan primerak..poz sve najbolje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...