n5rovic 57 Napisano Jun 1, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Tražim da kupim ABS integralnu jedinicu u pitanju je BMW K 1200 RS i 2001 godine sa dva elektromotora. E sad meni treba piezo senzor pritiska u radnom kolu sistema ako neko ima rasturen ili skinutu celu jedinicu možemo da se dogovorimo lako,značila bi mi i svaka informacija ako neko nekoga zna da ima deo skinut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 1, 2018 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 063650239 Džeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 1, 2018 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam pre sat vremena decka koji ima isti problem... Mica iz Kg, ta mu je jedinica potrebna, je li rec o istom motoru mozda? Pozdrav Nenad. P.S. Upravo mi prijatelj javlja da Mica trazi ABS jedinicu za 1200gs... Izvinjavam se na upadu u temu, sretnu potragu zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Potraga traje i traje,a eto i kolega trazi isti deone znam sta mu treba imam ja dva ali malo rasturena pa ako treba neki deo nije problem šaljem moj broj telefona je 063216379 Uskoro krećem za Kraljevo mogi i odmah da ponesem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Jun 2, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, gojko je napisao: 063650239 Džeri Nema,prvo sam njega zvao,rasprodao sve.Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Jun 2, 2018 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, n5rovic je napisao: Potraga traje i traje,a eto i kolega trazi isti deone znam sta mu treba imam ja dva ali malo rasturena pa ako treba neki deo nije problem šaljem moj broj telefona je 063216379 Uskoro krećem za Kraljevo mogi i odmah da ponesem ... Prosledio broj... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...