mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dva puta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Avgust 24, 2018 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mali_veseljak je napisao: Nemoj dva puta reci Ja sam covjek od rijeci, iliti bar se trudim da budem. Dokotrljajte se a ostalo je do mene. Al pozurite jbg, necu penziju da docekam ovdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvladoo 34 Napisano Avgust 24, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Laktasi Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko ne obecavaj morat cemo ispostovati covjeka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Avgust 24, 2018 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, vvladoo je napisao: Zeljko ne obecavaj morat cemo ispostovati covjeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Prodje okruglo godina od starta ove avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11861 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno i ekipa i put,sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Tacno dvije godine od polaska na put. A danas....danas koronaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Posle 2 godine prvi put pročitah ovaj putopis.Lepo, opušteno, bez tenzije i komplikacija u planiranju i realizaciji.Odlično, hvala na trudu da to podeliš sa nama.Da je situacija drugačija pitao bih te za troškove puta ali ovako sumnjam da će ove godine biti od značaja :-/Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa-TRANSALP 7 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, uzivao sam citajuci.... dosta toga sam puta sam i sam prosao, doduse ne na 2 tocka (nazalost) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 18, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah ovo, u dahu, što se kaže... Svaka čast...Javila se ... Želja za ovako nečim. Extra! Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 20, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis ...kratko i jasno....bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Maj 21, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Super tura, svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan E to je putovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci lepo ste peglali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...