malitomic 1721 Napisano Maj 29, 2018 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem uticnicu 12v, neku kvalitetniju, tipa Saito. Moze i neka sa Alija koja i meri punjenje akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 29, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano ja kupio kod kod njega, cena ista ko u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Maj 29, 2018 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala, nazvacu ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 30, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ih trenutno na zalostSent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Maj 30, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio od nekog sa kupujem prodajem iz Arilja je. Uz nju dolaze kablovi za ugradnju na jednom ima osigurac. Ima upaljac i usb prikljucak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Maj 30, 2018 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano je napisao: Nemam ih trenutno na zalost Sent from my LG-H815 using Tapatalk Hvala Laki, naci cu vec negde. Nikako da se nakanim te sitnice da narucim sa Alija pa kad stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 624 Napisano Maj 30, 2018 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 410 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posto ih Laki nije imao, ja sam je kupio u Motomaniji. Kvalitetne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Maj 31, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam ja samo da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Maj 31, 2018 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, miinja je napisao: mislim da imam ja samo da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...