laca 10 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri.Ne mogu da nadjem majstora za Harlija.Potrebno mi je stelovanje karburatora ili bolje receno rada motora.Bio sam vec kod Saleta u Temerinu i kod Dencike u N.Sadu ali nisu mi to uradili kako treba.Ako neko zna nekog dobrog majstora u krugu 60km od N.Sada neka mi napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Maj 29, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nova Pazova, Bokilić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Maj 29, 2018 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam @bokilic je doktor za karbove. Sad, dal radi HD, ne znam. Nek se javi pa nek kaze sam. Edit: pretece me Mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 29, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da radi HD... Bokilić je i sam imao Sportstera par godina, a znam i da održava nekoliko HD-ova... Nek tera kod njega da mu reši šta god treba da se reši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavobeli 14 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je i sam imao HD pa sigurno mu nije strano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Napisite broj telefona da ga kontaktiram.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Maj 29, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...