Ludaja2001 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Elemir Motocikl: Keeway Hurricane 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Milan Mihajlov dolazim iz jednog sela koje ze zove Elemir to je oko 10-tak km od Zrenjanina.Imam 17 godina i napravio sam ovaj nalog radi kosultovanja oko skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archduke 67 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Kumodraž Motocikl: Mrka kapa, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Ohoj (skoro pa) imenjače! Dobro nam došao, i dugo i produktivno boravio ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 28, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Vidim da si postavio pitanje kako da postaviš temu... Valjda kao i kad si se prestavio. Nadjes odgovarajucu oblast, recimo - skuter caffe pa npr. tamo, imaš polje” pokreni novu temu” Javiće se još članova da ti objasne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...