Jump to content

Moto Zajednica

Jel ovo ovako treba?

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova

Ako sam ja razumeo ova pravila...svako treba da otvori tremu i da se kanda predstavi...pa ako sam ja to nesto pogresno skapirao,a vi je obrisite...

Ja sam Dusan,pazariih keeway motor pre 6 dana,150ccm,2007 godiste,a pre toga nikad nisam vozio ni skejt,ni bicikl ni auto...pa naravno,ne znam ni ovo...i danas sam uspeo da padnem...onako..solidno,sa 70..

sad ne znam dal ovde odmah da pocnem da bombardujem sa pitanjima ili da potrazim po forumima mesta koja su za to predvidjena...

ajd ovde cu samo da pitam koju mi auto skolu preporucujete i koliko ce to da me izadje?

eto toliko...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova

Welcome i da znas ima jedno malo dugme "PRETRAGA" zna da bude jako zgodno  ;)  ;D

koristim,koristim...i nalazim teme stare po tri godine...haha...i tek kad pozapisujem sve sto mi treba skapiram da se to sve promenilo :)))

a bas su me obradovale neke cene hahaha

fala na dobrodoslicama i tako to...

• U prolazu, 25 postova

Posle pada?

Pa nista...ustanes(ako mozes da stojis na nogama) i odvezes se...ako ti radi motor...

Ja sam odvezao caleta do matijevica,lrenuo na pumpu odleteo u jarak...ustao,otisao po patiku,vratio se kuci da obrisem motor i krv,da cale ne izvali da sam pao..otisao,dovezao ga kuci,i posle malo isprao vodom posekotine,i sishao da skinem far da ga namestim...eto,tako je proslo kod mene...ja kad opet padnem javicu ti ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja