Hofman 0 Napisano Maj 17, 2018 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Tesanj Motocikl: MZ TS 250/1 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ja sam Hoffman novi clan cast mi je sto sam se pridruzio grupi imam pitanje dali bi mi ko poslo sl paljenja MZ 250/1 TS kupio sam motor neznam dali sta fali na paljenju jer nece da baci struju unapred hvala inace motor je 1980 god Promenio Maj 17, 2018 član Hofman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Maj 18, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao na forum Hofmane. Ovo je mjesto gdje se predstavljaš a postoji čitav podforum posvećen MZ motorima pa pročitaj ga (ako već nisi) i vidi ima li toga što ti treba ili tamo otvori temu koja te interesuje. Ima na forumu dobrih poznavalaca MZ motora i vjerujem da ćeš naći rješenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...