Stefanandjela8@gmail.com 0 Napisano Maj 17, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi bio bi zahvalan kad bi mi se javio neko ko ima iskustva sa Yamahom R6 , interesuje me koje ulje da sipam jer bi trebao da mu promenim sad . Pricaju mi sipaj ono sipaj ovo ali ja bih hteo da mi se Javi neko sa iskustvom jer sam nov u ovome, tahodje i koji filter ulja staviti . Inace motor je preso 35000km 2004 god je . Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23728 Napisano Maj 17, 2018 Integrisan, 9974 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ovde ce tako biti, iskustva razlicita , merila takodje... Stanje agregata nam nije poznato ali nesto univerzalno za taj motor bi bilo 10w40/ 10w50/ 15w50.. Proizvodjaca izaberi sam, JASO MA se podrazumeva, (ja npr, volim castrol power)... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefanandjela8@gmail.com 0 Napisano Maj 17, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ema R1-6 0 Napisano Novembar 27, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan U moju yamahu 2001 R6 model sipao sam samo 10w50 castrol power racing full sintetic i nisam vec 8 godina imao problem. Tako sve preporuke za to ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...