Luka89 2 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, Da li znate nekog ko se bavi izradom i montiranjem kofera za dostavu hrane na skuter? Ili možda gde mogu da kupim takve kofere? Mislio sam da montiram na neki ovakav skuter (mada nisam siguran da li ovi držači mogu da izdrže kofer). Hvala unapred na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.moto-mania.rs/catalog/oprema-za-motoriste/oprema-za-kurirske-sluzbe/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka89 2 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Čeh Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Iz dugogodisnjeg iskustva, ti nosaci nece izdrzati.6 godina sam drzao fast food kiosk sa dostavom i promenio 3 skutera. Nosaci su slabi, koferi teski, svaki dan se jurca na dostave....pre ili kasnije se iskrive i popuste, teziste im je suvise pomereno prema nazad. Najbolje ti je da to skines i napravis nesto jace. Ja sam bas iz tog razloga uzeo Kymco Agility Carry 50, pogledaj kako je kod njega resen nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...