Caffetin 48 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Ducati Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam napravio solo tour na Intruderu M800. Prodao sam sam taj motor i sad kada vidim ovaj video bude mi žao jer stvarno ga jer uživanje voziti . Beč - Plitvice - Krka Manastir- Trogir - Mostar. Ja cu umesto opisa putovanja postaviti kratki video . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pohvale za video i put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 14, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pohvala za video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Maj 19, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...