markors 93 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone kupljene u Luisu i odmah bile malkice tesnije.Placene 200 i kusur evropskih dinara.Nosene na 2 putovanja po 4 dana i jednom do Krfa i nazad.Onda je dosla zima,slave,grejana rakija itd itd.....i javio se bas veliki visak u predelu stomaka koji mi brani da ih nosim:-(...I tako vec 2 zime.Pa bolje neko da bude srecan nego mene nostalgija da drma.Stanje bukvalno novo,2 postave koje nisu ni stavljane,sve moguce membrane,svi rajsfeslusi rade,jednostavno perfektne.Cena 60e.Srecno,ZIVELI!!! Sent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Za koliki obim struka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze 120? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Uffff,na poslu sam.Sad cu da javim zeni da izmeri.ein momment bitteSent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan 114Sent from my SM-N950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...