Lomnica_city 12 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sportske motore ne pratim ali mi se najvise svidjaju Ducati motori,ne znam koji je lepsi od njih,od Kroseva recimo Honda CRM ili neki KTM,od Endura recimo od onih najslicnijih sportskim TDM,od onih koji su bas toureri BMW 1200GS Adventurer,a od onih na prelazu Enduro/Tourer naravno Africa i to ona poslednja,dok se u Chopere i Skutere nimalo ne razumem tako da ne bih da komentarisem!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Z750 (2007-2008),definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Z750 (2007-2008),definitivno. ahaa pogotovo onaj narandzasti...uf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Z750 (2007-2008),definitivno. ahaa pogotovo onaj narandzasti...uf Ma i narandzasti i crni i plavi,ne znam koji mi je lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zlatno krilo +1 majka svih krstarica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan evo i malo starija mod.1985god definitivno najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan hayabusa...zzr1400...gtr1400...mt01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto.....;D pa ovako....;D moze i ovako... .............. i za opustanje sve sto izadje iz ove radionice...... bolje da ne stavljam dalje bice mi lose.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...