BRACO 3323 Napisano April 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da zvuci egositicno ali meni je moj najljepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gsxr750 k8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Na zemlji Z-750 '08 a tamo gore negde MV-Agusta F4-1000, pa puta Tambur..... čisto savršenstvo forme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Na zemlji Z-750 '08 a tamo gore negde MV-Agusta F4-1000, pa puta Tambur..... čisto savršenstvo forme Jel' u ovoj "kombinaciji" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eh da si ti ovako lep.. SALIM SE!! ducati 848, beli naravno ducati 1098 tricolore suzuku gsxr 1000 k7 & k8 ducati hypermotard kTm rc8 novija Africa kawasaki ninja zx6 i 10 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da citiram veljinu sliku i njegov komentar koji pise na slici.. nesto se izbagovalo ovde kod mene pa nije htelo da uhvati sliku.. prva slika ove strane.. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan - MOJ ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan - MOJ ;D ;D ;D Ako su ti takvi kriterijumi za ljepotu,onda ...možda i ja imam neke šanse kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan - MOJ ;D ;D ;D Ako su ti takvi kriterijumi za ljepotu,onda ...možda i ja imam neke šanse kod tebe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan - MOJ ;D ;D ;D Potpuno tacno!! Sto kaze jedan moj drugar: Od najlepseg i najboljeg (njegovog) motora moze me odvojiti samo DOBAR kupac ;) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Bandit 600 (bez vizira) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kao srednjoskolac prvi put ispod Skadarlije video Hondu CB 900 Bol D'or bio sam blago receno "zaljubljen na prvi pogled"...kasnije kada sam bio stariji morao sam jednu i da kupim da bih ostvario mladalacki san.......i drugi motor koji je na mene u zivotu ostavio nevidjeni utisak pogotovo kada sam ga i provozao "za ono vreme"...mislim da je to bilo 84-te...Kawasaki GPZ 900 R.....to su dva motora koja su mi nekako najvise ostala u srcu. Posle toga pojavilo se 1000 modela nezna se koji je lepsi od kojega pogotovo zadnjih godina......Za ove novije stvarno nebih mogao da se odlucim....svaki mi je nas svoj nacin lep.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Volim sve vrste motora i ne bih mogao da se odlucim koji je najlepsi ali kada bih gledao po srcu bio bi to K5 1000....Jednostavno taj motor me ostavlja bez daha...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan honda VFR I yamaha TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 30, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji imaju 50+ godina (pa jos i rade) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan CB900F Hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da dodam Od R-ova Ducati Desmosedici Agusta F4 Aprilia RSV Factory KTM RC8 Honda CBR (naravno repsol) Honda VTR Maxi enduro R1200GS Adventure KTM Adventure AfricaTwin Varadero Super moto i cross Svi noviji modeli su lepi, ne bih odvajao ni jednog Naked Naravno Monster S4 BMW K1200R Sport turing VFR800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan K5/K6, K7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan R 6 za 2008. definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Honda Hornet - definitivno prvi motor za koji sam mislio da izgleda savrseno! Sa novim dizajn tendencijama, lista je prosirena na dobar deo naked/supermoto motora... R-ovi me nikad nisu privlacili, pri cemu su mi Dukatiji i Aguste od svih bili najruzniji... bem ga... takav mi je ukus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XV 1900A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan yamaha fzx750 ili mali v-max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Normalno Africa i mozda ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 916 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 916 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...