miskomi 178 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na poziv prijatelja krenuh zorom ka povlenu preko Obrenovca i Uba pa u Valjevu stadoh da se malo okrepim na Markovoj stolici uz Valjevsko pivo U blizini je spomenik StevanU Filipovicu pa red je da ga obidjem i slikam Odatle nastavljam ka Povlenu...e tu pocinje avantura Naime put je donekle asvalt a vecina puta je makadam pa ko voli off neka izvoli ja se nisam nesto odusevio. Tamo gde ima malo asfalta, isti je prekriven rizlom tako da sam se molio samo da negde ne ljusnem. Ali kad sam se popeo na Povlen sve sam zaboravio Odavde krecem ka Taorskim Vrelima... Negde izmedju Povlena i Taorskih Vrela stajem da malo odmorim od loseg puta na koji nikako da se naviknem i ujedno koristim priliku da slikam okolinu. Samo ova priroda me tera da nastavim dalje u nepoznato, inace bih se davno okrenuo ka asfaltnim putevima... Posle izvesnog klackanja po makadamu i seoskim zemljanim putevima(kraterima) konacno stizem u T.V. i tu opet zaboravljam svu muku da se dodje dovde. Jednostavna lepota ovog mesta sve baca u zaborav... Na ovim kaskadama se vide rusevine nekoliko vodenica koje su radile verovatno do pre neku deceniju. Jednu vodenicu su mestani obnovili i vratili je u funkciju, vise da posetiocima docaraju kako se nekad dobijalo brasno, nego sto stvarno ima upotrebnu vrednost.Cak i prodaju pakovanja brasna od 1kg. za neku simbolicnu sumu Nakon svega krecem kuci u nadi da se domognem Beograda pre mraka...ujutru silazim do garaze da operem GS-a i imam sta i da perem. Usljackao sam GS-a samo tako...ali vredelo je za sve pare 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica, a da bi se videle lepote, mora čvrsto da se drži korman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, djolji je napisao: Lepa vožnjica, a da bi se videle lepote, mora čvrsto da se drži korman. Mislim da u ovom slucaju to ne vazi. Da sam se stegao, omlatio bih 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 14, 2018 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Jel sa nekim putnim ili naked motorom... da ne pokusavamo ovaj put... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put mozes i sa skuterom , mada ces ga verovatno isprljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...