Milan Stankovic 38 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem s GS-om 1992 godiste. Ukratko: Motor pali na kokavac, radi kao sat na leru. U toku voznje kad dodam gas da ubrzam, (bez obzira koja je brzina u pitanju) motor prsto zastane na nekoliko trenutaka i tek onda primi gas i ide kako treba. I tako svaki put. Sumnjao sam na karbove, ali su oni ocisceni i nastelovani. Kompresija odlicna 8 pa malo i preko (u oba cilindra). Jedino sto je ostalo jesu ventili, sumnjam da nisu oni problem jer ne znam kad je to zadnji put nastelovano i kako. Hvala unapred na komentarima i pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem s GS-om 1992 godiste. Ukratko: Motor pali na kokavac, radi kao sat na leru. U toku voznje kad dodam gas da ubrzam, (bez obzira koja je brzina u pitanju) motor prsto zastane na nekoliko trenutaka i tek onda primi gas i ide kako treba. I tako svaki put. Sumnjao sam na karbove, ali su oni ocisceni i nastelovani. Kompresija odlicna 8 pa malo i preko (u oba cilindra). Jedino sto je ostalo jesu ventili, sumnjam da nisu oni problem jer ne znam kad je to zadnji put nastelovano i kako. Hvala unapred na komentarima i pomoci!Kompresija nije sjajna ako uzmemo da je 6 minimum da motor kako tako radi. Recimo da su oba cilindra jednako potrosena, kako bilo moje je misljenje da su karburatori u pitanju. Napolje i temeljno ciscenje. To je od slike koju mogu da stvorim u glavi po tvojoj prici.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Karbove sam temeljno ocistio, i nastelovao leptire za gas. I to je sad sve odlicno. Jedino sto me muci jeste desna svecica koja ja uvek zagaravena, dok je leva dobra. Koji je razlog da ona ne obgori kako treba? Jer ima visak gorivo u tom cilindru a manjak vazduha ili obratno? Definitivno smesa nije kako treba u desnom karbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je vazdusni filter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas sjajan . Narucicu ja ovih dana filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karbove sam temeljno ocistio, i nastelovao leptire za gas. I to je sad sve odlicno. Jedino sto me muci jeste desna svecica koja ja uvek zagaravena, dok je leva dobra. Koji je razlog da ona ne obgori kako treba? Jer ima visak gorivo u tom cilindru a manjak vazduha ili obratno? Definitivno smesa nije kako treba u desnom karbu.Dali motor baca plavi cur iz auspuha???Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 1, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nema da baca, ali u toku voznje oce da cuvne (onako cije se ka pafff). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema da baca, ali u toku voznje oce da cuvne (onako cije se ka pafff).Pucanje kad otpustis gas je drugo, ali je i dokaz za visak goriva.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 1, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ma prljav mu vazdusni filter, neka da izvadi pa proba bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma prljav mu vazdusni filter, neka da izvadi pa proba bez njega. moze i to, zapuseni filter za vazduh unistava masinu. Inace je negde oko 15€. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Maj 8, 2018 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karbove sam temeljno ocistio, i nastelovao leptire za gas. I to je sad sve odlicno. Jedino sto me muci jeste desna svecica koja ja uvek zagaravena, dok je leva dobra. Koji je razlog da ona ne obgori kako treba? Jer ima visak gorivo u tom cilindru a manjak vazduha ili obratno? Definitivno smesa nije kako treba u desnom karbu.Јеси ли сигуран да си све то одрадио ОДЛИЧНО???Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 19, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je uradjeno odlicno, inace motor sam prodao :) Hvala svima na komentarima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...