student1212 0 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, 2012. godine sam dobio lekarsko uverenje na dve godine i tokom te dve godine (probna + 7-8 meseci redovne ) vazenja imao sam ogranicenje od 00-05, 27.01.14 mi je isekla ta dozvola, ja sam odradio ponovo lekarski i sa njime podneo zahtev za produzenje dozvole. Produzenu dozvolu sam dobio 5.02.14 i njeno trajanje je do 2024. godine, ali sa druge stane pise da je kategorije koje sam polozio vaze do 27.01.14 sto se poklapa sa vazenjem prethodne dozvole. Tokom ovih godina sam vozio i od saobracajaca prilikom kontrola nije nista rekao, a posto sada planiram da polazem za a2 kategoriju i ako polozim treba da menjam dozvolu zelim da vidim da li je ovo greska ili su mi stvarno istekle kategorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Njihova greska,kada polozis A2 napomeni im mada si trebao odma vratiti jer je ocigledno njihova greska u pitanju. Kada pogrese u pravljenju dokumenta ne smeju naplacivati ponovo,ide na njihov teret,mada pokusaju naplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kada podizes vozacku ili saobracajnu pise negde na staklu da se odmah provere upisani podaci i da naknadne reklamacije ne priznaju. Tako da svako ko kasnije dodje da reklamira mora da plati izradu nove vozacke/saobracajne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 29, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa da! možda si kasnije ti tu nešto sam prepravljo!, zato odma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Meni su upisali pogresan datum polaganja "B" kategorije. Ali koga pa interesuje kad sam polozio ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 29, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan juče sam video potpuno neverovatnu stvar.Čovek kupio polovnog er-5 registrovo ga dobio saobraćajnu I ŽUTE TABLICE SA TIM BROJEM.u supu su mu rekli da nigde ne postoji odredba da su žute tablice samo za mopede.Sad tako vozi motor.Proveravao je na netu razne pravilnike i nije našao podatak o boji tablice.Sup Novi sad. POTPUNO NEVEROVATNO Citiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, sasa ns 1 je napisao: juče sam video potpuno neverovatnu stvar.Čovek kupio polovnog er-5 registrovo ga dobio saobraćajnu I ŽUTE TABLICE SA TIM BROJEM.u supu su mu rekli da nigde ne postoji odredba da su žute tablice samo za mopede.Sad tako vozi motor.Proveravao je na netu razne pravilnike i nije našao podatak o boji tablice.Sup Novi sad. POTPUNO NEVEROVATNO Koji je raspored brojeva msm dali su prvo dve cifre ili tri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Inace ovakve greske nas mogu skupo kostati,zamislite situaciju u inostranstvu sa ovakvom vozackom,mi ovde cesto prolazimo kroz Hrvatsku,ona je clanica EU i ovo bi smatrali voznjom bez dozvole,iskljucenje iz saobracaja,kazna,moguca zabrana ulaska u EU (ako ti picne Hrvat,nema dalje,postajes lokal patriota o'ma) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 29, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, bdada je napisao: Koji je raspored brojeva msm dali su prvo dve cifre ili tri? NEMAM POJMA,al tablica je žuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, sasa ns 1 je napisao: NEMAM POJMA,al tablica je žuta Ako je NS XXX-XX onda je moped i vijace ga svaki put kada ga primete u saobracaju,ma i ovako ce,nek vraca to odma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 29, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja čitao saobaćajnu i sećam se samo da je 499 kubka ,onda valda nije moped.Kad je preuzimao napomenuo je da je to žuta tabla i rekli su sve je u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 30, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Dr@g@n said: Mislim da kada podizes vozacku ili saobracajnu pise negde na staklu da se odmah provere upisani podaci i da naknadne reklamacije ne priznaju. Tako da svako ko kasnije dodje da reklamira mora da plati izradu nove vozacke/saobracajne. Hhahahha kakvi su to idioti i mufljuzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Rođak išo u ondašnji sup raditi novi passaporte, pošo natrag u CH, sa granice ga vratili....Passaporte pristao vrijediti isti dan kad je izdan......Jebada samo takva....Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 3, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan žuta tablica je bila pogrešna-morala je bela .Čovek išao u sup i prihvatili su kao svoju grešku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 627 Napisano Maj 15, 2018 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao slican problem kada sam polozio za A bio je taj prelazni period novi i stari zakon,kada sam podigao dozvolu nisu mi upisali am,f,m odma istog mometa prilozio zalbu na salteru dobio odgovor da to tako treba,mesec dana kasnije zausteve me i plavac me pita dali vozis manje motore i kaze da nemam kategoriju za manje,otisao u sup i kulturno me naterali da platim novu. Kada sam se zalio da nije moja greska rece mi zena plati dozvolu 1700 din ili ces i lekarski ici za 3000 i sta cu uzeo manju muku a povrh svega odem kuci i pogledam u bratovu dozvolu kad i on ista muka ,inace isti dan smo namestali dozvolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...