bojan transalp 221 Napisano Maj 1, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno pojma nemam kolika mu je potrosnja ali sumnjam da ide preko 7l .E 220 mi trosi po gradu 7.6l a dosta je tezi od peugeota i vise konja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2111 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na taksiju 307 2.0 hdi 66kw ide oko 7,5 litara. Moze i malo manje ali i vise. To je prosek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Maj 3, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim cenu 2299e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Maj 7, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Cena je jos malo osvezena na 2199e i nece se jos puno osvezavati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6333 Napisano Maj 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ne biH trebalo, izgleda da je dobar auto za razumne novce 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Maj 17, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2099e ujedno i zadnja ;-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2111 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki problem sa prodajom automobila ove vrste kod nas za realnu cifru. Ima ih gomila u oglasima i tvoj bi morao nekako da iskoci i bude primecen. Obaranje cene upravo to cini ali je i pitanje dokle ici. Ja sam mog drzao sa dosta visom cenom i niko me nije ni pozvao za 6 meseci. Uzeo ga je moj cale na kraju. Ako ima interesenata dobro je i ima sanse, a ako ne jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Maj 18, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je veci problem kada ljudi vide da je nesto preslo 250000km a ne 136000 kao na auto placevima pa se uplase da je to mnogo a realne kilometraze preko su daleko preko 500hiljada :-( 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6333 Napisano Jul 13, 2018 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ovo prodato, domaćine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Jul 13, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije,stoji leba ne trazi.Nesto mu se ne da :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...