alesta 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi je kupio ovaj maxi skuter,pa bi hteo malo da ga sredi,imate li neku preporuku za servis ili majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi je kupio ovaj maxi skuter,pa bi hteo malo da ga sredi,imate li neku preporuku za servis ili majstora? Idi kod Bobana. Znam da je radio na dosta burgmana. Neces se zajebati, garantujem http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2001.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala druže,preporučiću mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stormović 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,da ne otvaram novu temu, ima li jos iskustava sa servisima za burgmana,ovlaštenim i neovlaštenim,i koji bi mi ovlašten preporučili,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...