ws_woolf 181 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motor koriscen za duga putovanja. Kod mene je 4 sezone. Prosle godine stavljene nove dunlop ScooterSmart gume, akumulator,plocice,filteri,svecica,tecnosti...odvezen Moto Fest u Banjaluci i od tada se motor nije vozio samo je garaziran i redovno paljen (karburator verzija).Prosle sezone je kupljen drugi motor tako da je Atlantic presedeo u garazi. Motor se vodi na mene tablice su vracene.Ulje ipon menjano na svakih 3000km. Moze se reci da je na motoru sve novo (od zamenskih delova) izuzetno pouzdan! Na motoru je full Titan Akrapovic, zvuk izuzetan. Ulozeno je dosta para jer sam zeleo pouzdan motor. Svi estecki nedostaci se jasno vide,meni iskreno nije smetalo istog takvog sam ga i ja kupio.Nisam hteo nista da radim, da ne bude posle ovo je farbano ovo je radjeno... Nije iz uvoza kupljen nov u Srbiji u moto Italia. -2006 godiste -Cena 1300e -065-526-44-26 Milos. Oglas nije usluzan motor je licno moj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle zbog hitnog odlaska u inostransto,prodajem svoj motor koji se vodi na kuma a nalazi se u ortakovoj iznajmljenoj garazi Uzeh ga za kamion blokova i 100L domace sljivke! Zbog nedostatka vremena svi ga drugi vozise, vise nego ja. Tako da ne znam bas tacno kako ide bio sam premoren kada sam ga probao Sajla km sata je pukla doduse u Rimu dok je pizzu raznosio, al gledao ga je vozac autobusa dok ga je u bunker tovario kaze lako se to sredi ;). Tuzno i zalosno sto se svi takvi prodase a moj koji sam gledao ko oci u glavi i 4 sezone obidjoh sto verovatno ni s jednim necu, eno ga u garazi drzi ceradu da prasina ne pada direktno na njega 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Up! Motor stoji pali se ne vozi se... Promenjeno ulje preslo skoro 1000km al ima godinu dana... Moze mala korekcija za kolege s foruma, usrecice novog vlasnika jer nece imati nikakva ulaganja ko god on bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat kolegi s foruma. Neka ga posluzi, kao i mene sto je sluzio! Moze loock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...