MOTO_PLUS 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vashe iskustvo , mishljenje za gore navedeni brand .....Da li ga ima kod nas , itd ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ono shto sam ja gledao od Thor-a su rukavice. Jako kvalitetne i udobne. Da napomenem da sam gledao plitke. Mislim da im je cena jako pristupachna i da se za te pare dobije jako kvalitetna i dugotrajna oprema. Ortak ima njihovu kornjachu i rukavice vecc 3 godine i nishta im se ne deshava. Ne gubi boju, ne "linja" se itd itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pre neki dan pojas, 40e. Ja zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Septembar 11, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezimo temu. Planiram uzeti Thor cizme, dosta su povoljne(100-110e) a izgledaju OK. Ima li neko da kaze po koju o ovim cizmama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 12, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima, čuh da nisu baš nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Septembar 16, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih nosim evo dve sezone i kao nove su... Model Blitz LS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Otiso kod prodavca sa kojim se znam i privatno i rekao mi da su dosta krute i da ih ne preporucuje...na kraju sam odusto i uzeo Gaerne GRW Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pitao si za Thor koji pravi gotovo iskljucivo MX opremu, ovo su koliko vidim racing cizme. Nije uporedivo, naravno ni sto se tice udobnosti ali ni zastite... U odnosu na Fox i O-Neal koje sam probao (za druge ne znam) Thor su daleko udobnije. Provedem u njima ceo dan bez problema, daleko od toga da su za neku setnju ali je zato nivo zastite kao skijaske pancerice, dakle bulletproof. I da, u njima sam i leti i zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 17, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki MX Thor model kod nas da je koliko toliko vodonepropustan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pitao si za Thor koji pravi gotovo iskljucivo MX opremu, ovo su koliko vidim racing cizme. Nije uporedivo, naravno ni sto se tice udobnosti ali ni zastite... U odnosu na Fox i O-Neal koje sam probao (za druge ne znam) Thor su daleko udobnije. Provedem u njima ceo dan bez problema, daleko od toga da su za neku setnju ali je zato nivo zastite kao skijaske pancerice, dakle bulletproof. I da, u njima sam i leti i zimi.Sve tacno. Aj da objasnim malo bolje moj komentar... Kad sam krenuo da trazim cizme, na prvom mestu mi je bila zastita zgloba pa sam mislio sam da su MX, Enduro cizme najbolje. I tako sam naisao na Thor cizme. Otisao kod lika koji prodaje, kaze nisu udobne a i kvalitet im nije neki. Za malo vise para mi ponudio AlpineStar tech3 za koje kazu da moze i da se hoda u njima. Probao i video da ne mogu hodati normalno i odustao od Enduro cizama...Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 17, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde je taj lik koji prodaje te čizme, kako se zove firma, neki link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan https://motoshop-mrg.rs/ U Kuli se nalazi radnja Oliver i Saša su ti glavnihttps://www.kupujemprodajem.com/739551-1-motoshop-mrg-svi-oglasi.htm Momci su korekni, i sa cenama i sa isporukom. Ja sam porucio vise stvari i dobio dobar popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan imam thor spectrum rukavice, kratke, najjeftinije...vozim ih 2 godine, i jedina stvar koja im se desila da su one gumirane "tackice" sa vrhova prstiju se skinule...one sto sluze da rukavice imaju bolji grip na poluge kocnice i kvacila...sem toga, i dalje su kao nove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...