krlebdp 13 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i naziv kaze prodao bi moje nosace za tri kofera ili bih menao za top case. Obzirom da mi nisu potrebna tri kofera vec mi je dovoljan samo jedan odlicih il da prodam ili da zamenim. Cena - nemam pojma, ponudite nesto pa da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci sliku,i neku pribliznu cenu,mozda imam kupca za kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisam jasno formulisao. Namam kofere samo nosac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo i koja slikica : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan posto i ja vozim teneru zanimaju me ti nosaci,posto su ti..glupo mi da ti ja diktiram cenu...kazi kolko para... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan 100 evrica, pocetna, ponude na pp ili na mob 065/57-24-299 U Luisu je oko 140 takav nosac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...