Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad 22.04.2008 oborena forumasica Neda

Recommended Posts

  • Zainteresovan, 528 postova
  • Lokacija: Novi Sad

Dakle juce oko 12 me zove Kawa i kaze da je upravo u blizini zeleznicke stanice u NS oboren motor i da se radi o nasoj drugarici  Nedi, posto se uverio da je sa Nedom sve ok, otisao je kako ne bi pravio guzvu svojim automobilom.

Danas sam pricao sa Nedom i evo kako se dogodilo.

U bulevaru Jasa Tomioc (2 trake), Neda se kretala levom trakom kako bi obisla kamion u desnoj traci, kada je prosla kamion prebacila se ispred njega u desnu traku i posle jedno 10ak-15 metara voznje ispred nje je izleteo auto, koji ju je zadnjim delom udario u levu nogu i bukvalno odgurao na desni ivicnjak pri cemu je Neda pala i  otklizala jedno 5m i zaustavila se udrajaci u obliznje drvo. Brzina joj je bila negde oko 40km/h, tako da sustret sa drvetom nije bio snazan, kaze mora da pohvali AGV kacigu posto nije osetila nikakav udarac.

Neda je dobro, osim sto joj je oteklo levo koleno i sto je sva ugruvana, a motor je prosao sa manjim ostecenjima plastike.

Za volanom je bio stariji gospodin i sa svojom suprugom koji su oboje bili kako Neda kaze izbezumljeni i nije im jasno otkud ona tu.

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2883 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Kliks

 

Ma da, fini ljudi. Ne kapiram, jel cikica vrsio prestrojavanje iz leve u desnu traku?  Mrtav ugao, ili bez pogleda u desni retrovizor? Ipak je Neda vozila 40km/h sto je u skladu sa tokom saobracaja i ako vozaci prate situaciju (kao sto ne prate) nema izgovora.

Po ko zna koji put konstatujemo da su kod nas ucesnici u saobracaju previse razmazeni i da nema ko da sankcionise greske. Jadno i tuzno. To dokazuje da uopsteno sami sebi nismo bitni.

 

Zao mi je zbog Nede i zelim joj brz oporavak.

 

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 105 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: xtx660

uh dobro je,ja sam hteo bas da postavim temu,posto mi je keva rekla kako je juce videla oboren motor kod stanice..hvala bogu da je proslo bez vecih posledica

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Guest Cubric

Brz oporavak.

 

Ljudi, ovo je postalo uobicajeno na nasim putevima. Danas stojim sa drugarom preko puta ETF-a i ide lik sa skuterom krajnjom desnom trakom, na nekih metar od trotoara. Cikica sa jugom, prva serija jugica, a i deda boga mi prilicno mator, uporno pokusava da prodje izmedju tog skutera i kolone u srednjoj traci. :o I kad vidi da ne moze on legne na sirenu, i nesto psuje, mase rukama... Proba opet, ponovo ne moze da prodje, i opet sirena i sve redno... U fazonu bezi bre s'puta, sta ces ti tu! Pa pola vozaca automobila nas ne vidi, a druga polovina nas ne smatra ravnopravnim ucesnicima u saobracaju. Da poludi covek i nista vise!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 2 postova
  • Lokacija: Novi Sad

Pozdrav svima od ranjenika  :) Hvala na lepim zeljama za brz oporavak!

Ovo nije prvi put da neko "slucajno" pokusa da me obori ili da ispred mene, bez ikakve signalizacije, ulece u makaze. Do sad se to desavalo u nekim drugacijim okolnostima i uvek sam uspevala da izbegnem susret 3. vrste, sto izmicanjem, sto kocenjem. I naravno, uvek su bili neki bracni parovi ili neke slabovide cikice u starim jugicima ili stojadinima, koji bi izbeceno gledali sta se ova zemska na motoru dere na nas i mlati rukom! Ovaj put je bilo totalno nepredvidivo. Ni u snu nisam mogla da pomislim da ce od cele prazne trake bas na mene neko da naleti. Ne razumem kako se toliko ucesnika u saobracaju pravi da nikad nije culo za mrtvi ugao i mrzi ih da okrenu cenjene glavice na sekund pre promene trake. Eto, bracni par je prosao bez i jedne ogrebotinice (osim obrisa moje noge :P), dok je moj voljeni ostao bez svih plastika sa desne strane! Nadam se bar da su naucili lekciju... ljubavni problemi se ne resavaju u saobracajnoj guzvi!

Pozdrav!  :-*

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1186 postova
  • Lokacija: Novi Sad
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Nedo, evo i ja da se pridruzim ostalima i da ti pozelim brz oporavak, prvo tebi, a onda masini. Bila je jako velika guzva u saobracaju, spic, ali sam ja nekako uspeo da stanem i da pogledam sta je sa Nedom. Pitao sam je dali je sve u redu i jel treba nesto, rekla je da je sve ok i ja da nepravim jos vecu guzvu, sednem u auto i krenem dalje. Samo sam na sekund bacio pogled na motor i bas mi je bilo krivo. Neda je jako pazljiv vozac i da se to njoj desi. Motor, bukvalno nov, a lezi onako na betonu oguljen  :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • nezavisan, 348 postova
  • Lokacija: Novi Beograd
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

možda su prošli bez ijedne ogrebotine sada ali kad im bude uručena kazna biće... :o zovi 94 deda  ... ja ne mogu... zovi ti...

Samo da si ti ok... Ih, bre, novosađani, naučite da vozite kola tim Bulevarom ;D Brz oporavak ti želim...

 

post-2656-12878996205451_thumb.gif

post-2656-12878996205515_thumb.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vlasnik sajta, 5342 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Uh Nedo presece me naslov teme... Dobro je da se sve koliko toliko dobro zavrsilo...

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja