milos-v 2450 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za naseg kolegu @caparin Trenutno nije u mogucnosti da postavi oglas iz tehnickih razloga. Yamaha je 96godiste i presla je pravih 22.000km. Motor stoji u garazi i jako retko se vozi. To je glavni razlog prodaje. Cena je 1900e i podlozna je dogovoru ,naravno sa vlasnikom. Njegove reci o motoru: Motor perfektan! Stoji mi dzabe! Nove gume Pirelli Angel GT, zamenjeno ulje i filter ulja na kraju sezone, lanac i lancanici fabricki, svecice zamenjene 2016, uradjena zadnja viljuska kompletni lezajevi zbog istrulelih gumica od stajanja, Shark karbon izduv, Givi 46 l sa originalnim nosacem, povisen vizir, uticnica 12v, nov akumulator! Bez ikakvog ulaganja! Motor nikada nije kidan, mazen, pazen.......Za sve ostalo pozvati! Moje misljenje je da je motor stvarno u top stanju,kao nov je i zaista je mazen i pazen. Zamolio bih zainteresovane da se jave iskljucivo na njegov br tel,jer je usluzni oglas u pitanju 063-775-1017 Vlada 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7546 Napisano Mart 27, 2018 Drug član, 2102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nov nov nov ! moje preporuke za ovaj motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 5, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...