mikica 8 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam previse crnih misli u glavi tako da sa Majom koristim svaku priliku za voznju,istini za volju prilike su retke jer nema ko da nam cuva ceru ali polako porashce josh malo pa ce mo se vishe voziti.... Mikica...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, A sad ozbiljno.... Sanja obožava motor od prvog dana i tako je i dan danas... Od kad nas je troje, usporio sam ''sekund-dva'' po krugu i malo mi se brže ''napuni adrenalinski ceger'' i to je to. Ozbiljno razmišljam o sporijem modelu, a i Sanji se svidja neki tamo VFR-750 (ko i meni uostalom )... Videćemo Djuro, brate, nisi sam... pitaj Sanju da nije mozda za chopper, nesto mi govori na tu temu, jelte....pa onda pazari ono sto i njoj odgovara. Vidis kako sam ja resio sa svojom - volim da je gledam u retrovizoru...ili ona mene, svejedno, u svakom slucaju, kad smo na zasebnim motorima, buka u toku voznju niza je i do 95% u odnosu na zajednicku voznju kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaže da se najviše nezgoda dogodi u kupatilu...znam neke koji ,možda i zbog toga,izbjegavaju kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam ZZR-a za Transalpa .... i slično... Ozbiljno Taman mi ističe registracija, pa da ga odmah registrujemo na tvoje ime... ;D ;D ;D Dece nemam al' vas razumem, a neko reče šta će biti ako mali Rossi izrazi želju za vožnjom... e to će biti muke.. Znam samo da mi je drago što moju mlađu braću motor ne zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja se iskreno divim ljudima koji vole da se voze sa suprugama, i zao mi je sto ja nisam takav. nemam zenu, imam devojku i ne volim da je vozim, ni nju ni bilo koga. nekako mi se to ne svidja, motor vozim za svoju dusu, tu smo on i ja, i treci je suvisan. da ne pomisli neko kako sam idiot pa necu da vozim nikog, nije to, nego pravo uzivanje mi je kad sam sam i to je to! u dvoje mi gubi draz... a sto se tice malog valentina ili valentine, dobija minibajk cim nauci valjano da hoda. sta znam djuro, mozda ti je najveci problem sto je to jos sveze i novo. mozda vremenom briga popusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako....pre 3 meseca i koji dan nam je u kucu usao ovaj mali Valentino Rossi E to vam je jedno ludilo.... ;D ;D E sada, od kada mi se supruga porodila, nismo jos uvek zajedno seli na motor, sto je mozda i logicno jer se porodila u januaru. Kako je vreme sve lepse, a meni, koliko god to cudno zvucalo ;D, je bas lepo kada se sa zenom vozikam unaokolo po Srbiji (na dalje ture ipak idem sam). Medjutim, sada me vec muce misli tipa - motor, opasan hobi, budale svuda okolo, putevi sacuvaj boze, klinac sam (naravno da nije sam, ali je bez nas dvoje)....pa ako vec nekom treba nesto da se desi (pu,pu,pu), bolje da to budem samo ja. Ne mogu ni da napisem cega se u stvari plasim, ali razumete me verovatno. Kako vi koji imate decu, sa ovim izlazite na kraj? Da li se vozite sa suprugama? Da li vas muce ove misli ili sam ja poludeo? E i ja da se nadovezem na ovu temu.Meni je extra da se vozim sa suprugom iz vise razloga ali od kako je stigla devojcica pre dve godine bas ne volim da idemo zajedno bas iz tih razloga a nekako mi bez veze da joj to ozbiljno kazem,ali ja to ozbiljno mislim,okrenem to na zezanje mada i ona zna da se ne zezam puno.Nego ima tu nesto drugo: Covece,koja se borba u meni vodi izmedu onoga sto moram (da vozim-bar svi vi to razumete) i onoga sto bez obzira koliko oprezno vozili i koliko bili dobro zasticeni svi mi rizikujemo.Druze u podpunosti te razumem ja o ovome nikome do sada nisam ni pricao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju suprugu provozao par puta po 2-3 km i to je bilo sve od voznji udvoje. Posle mog udesa prosle godine, vise nije pomislila da sedne na motor. Pre dva meseca odem u Motoplus da kupim sebi pantalone, probam sve ok i uz razgovor Sale nabaci da ima odlicne zenske jakne i pogleda u Branku. Ona naravno samo odmahne glavom i odgovori da se plasi i da joj ne pada na pamet da sedne na motor i onda Sale kao iskusan trgovac dodaje "ma zasto gospodjo pa od necega se mora umreti?" Ja pucam od smeha a moja zenica je tada dala svoj definitivni odgovor NE i kraj. Ne mogu reci da sam to prihvatio tek tako, ubedjivao sam je par puta, ali sada, kad sam procitao ovu temu necu je vise ubedjivati sigurno. I ja sam o tome razmisljao ali nisam hteo sebi da priznam da je ovaj nas hobi ipak opasan i rizican. Hvala ti Djuro na pokrenutoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, znam taj osećaj Jbg, promeni se hemija u mozgu u tim godinama i okolnostima, al ne brini proći će kad počnu da ti jedu džigericu A htedoh da dodam da je to normalno i da ćeš sve opreznije da se ponašaš u životu - vožnji... (A bio je cool tip) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam cerkicu od 8 meseci. Promenilo se to sto sada obicno odlazim sam u malo duze voznje. Medjutim, uvek kada se vratim zvrcnem joj telefonom da se obuce i onda se zajedno provozamo po lokalu. Ne volim da je vozim po gradu gde ne mogu da kontrolisem okolinu. Ali neki manje prometni putevi mi ne smetaju psihi. Ja sam razmisljao i da se osiguram ali... Rekoh necu da baksuziram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro, ja nemam decu nažalost, ali, kad bi ovoliko razmišljao o posledicama izgubilo bi se sve ono u vožnji motorom zbog čega je isti i kupljen. Sesti na motor sa strahovima je , ja mislim , veoma loše. Vraćao sam se neki dan (skuterom) iz Valjeva u Meljaku sam video predivan prizor...Frajer i devojka na zlatnom , ogromnom BMW-u, oboje u crnoj koži( on na ledjima ima veliko Arhangel amblem). Milina jedna. Ništa lepše. Ali , ko razmišlja, bolje da proda mashinu i uhvati se porodice i automobila. Drugim rečima, zajebano brate... Pozdrav Đuri i ljubi tog tvog mališu - baju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Meljaku sam video predivan prizor...Frajer i devojka na zlatnom , ogromnom BMW-u, oboje u crnoj koži( on na ledjima ima veliko Arhangel amblem). Milina jedna. Ništa lepše. Možda zlatni PanEuropean (Honda)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...Frajer i devojka ... Vidi, i ja mislim da od ovoga nema nista lepse... ali, hteo ti to ili ne, tesko da mozes da utices na to da ne mislis da nesto moze da vam se dogodi....a kod kuce klinac koje je jos na sisi. O tome ja ovde pricam. Dok nisam dobio dete, naravno da o tome nisam razmisljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast na hrabrosti za otvaranje teme koja i mene u poslednje vreme sve vise i vise muci i zbog cega sam prestao da citam crnu hroniku.Sa suprugom se vozim samo van grada iako vidim da se i ona sve vise i vise boji kako klinci rastu,a bogami i ja.I vidim da me malo i izbegava pa sedne u auto i kao" imam nesto,idi sam" a ranije nije propustala voznju.I pazljivo sam procitao kad si ti(djura) sa dragom proklizao na nekom pesku i slomio rucicu na Stromu - nekako mi se to urezalo,valjda kako si to napisao i kad pocnem da razmisljam o tome padne mi to na pamet jer mi nikad zajedno nismo pali.Cinjenica je da koliko god pazili i vozili komplet "oklopljeni" nesrece se opet desavaju tudjom krivicom i to me plasi.Razmisljam sta i kako bi bilo njima da se ne daj Boze nesto desi...Skoro sam "screensaver" promenio i postavio nase slike.Verovao ili ne da sam u jednom momentu pomislio koliko ce jos da ih bude u zivotu,a onda jednog momenta...ne daj Boze.Iako nista nema lepse od dvoje na motoru iako mi je moj motor najlepsi stvarno razmisljam o necem malo bezbednijem.I sve ovo o cemu sam pricao pada u vodu kad cujem taj zvuk...A onda pomislim kako sam sebican i kako mislim samo na sebe.Ali jbg to je nesto sto me ispunjava sta ja tu mogu,mozda da trazim neku bezbedniju masinu..otkud znam.Zajebana tema...cesto izbegavam,ne zelim da razmisljam o tome jer je mnoooogo teska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo iz tog razloga prodao motor. Ove sezone dolazi beba i iznao sam da ću malo voziti. Da ne bi motor stajao u garaži, otišao je na bolje mesto. Sada imam Glistin VFR u garaži, ali Nat ne voli da se vozi na njemu. MOj savet je full oprema i pridržavanje ograničenja brzine. Nisu ludi oni koji su stavili 40 na sat ma koliko nama to bilo čudno. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goral 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sa suprugom se vozim retko, uglavnom sam. drugi problem je sto mladja cerka isti tata, nista sminka, krpice, nakit - samo motori. sa 14 godina je polozila PSP i dobila skuter. imam blagu dozu straha kad god se vozi sama, ali bolje je i sama da vozi nego da sedne sa nekim manijakom koji ce da leci neke komplekse i dokazuje kako je opak tip. ne pokusavam da je odvratim od toga jer sam siguran da to nema svrhe. mene nisu odvratili ne lepim ni ruznim. ljubav je to, a ljubav ne zna za prepreke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano April 30, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno... Upravo o tome razmišljam svaki put kada i sam sedam na motor, a od kada sam ubedio Dragicu triput razmilsim pre nego što predložim vožnju. Nemam dece, ali imam obaveza koje ne smem da ostavim u nasledstvo. Od firme preko sestre i njenog deteta do kredita i sličnih životnih tema. Nekoliko puta sam razmišljao da se osiguram pa a ko se i desi neko sranje da ga makar ublažim. Nekada sam bio (i još uvek sam - još uvek se ubeđujem) vazduhoplovac, jedriličar i stalno mi je ta doza straha bila u glavi. Jbga pokojni ćale, koji je bio pilot i takmičar na moto trkama ostao je invalid sa 18 god. na nekoj trci oko Dubrovnika kada je odvalio neku kravu koja je istrčala na stazu. I posle toga je nastavio sa svime, ali je "smanjio doživljaj" kako je voleo da kaže. On mi je od malih nogu i od prvog bicikla pričao kakvi se sve rizici kriju u saobraćaju i u vazduhu. I da se neke stvari ne mogu kontrolisati ali se mogu izbeći i smanjiti rizik na minimum ako se ne gubi glava. Kao klinac naravno da na to nisam obraćao pažnju ali mi je ostajalo u malom mozgu... Svašta sa radio i sa biciklom i sa APN-om. Bog me je sačuvao ali i ćaletova faca kada god bi trebalo dodati gas i uleteti u baš, baš rizičnu situaciju da bi se zadivilo društvo ili neka cica... bezmudić JBG-a. Onda sam položio za auto pa su došle 90. i motor je nekako pao na listi prioriteta... Ali i u autu kada vozim sam ili kada vozim još nekoga ne ludujem i ne pravim prekršaje... setim se da nemam oči na potiljku i da može i u NS tramvaj da me udari ako okrećem polukružno iz skroz desne, ili ako vozim preko 120 da bi ko zna zašto sa onog kamiona ispred mogla da ispadne ona lopata što se klati a onda... ostao bezmudić. Prošle godine sam napokon uspeo da sebi priuštim "pravi" motor i sve ono iz malog mozga mi se vratilo. I ćaletovi saveti da ne brzam i da ne srljam i scene sahrana drugara... Imao sam sreću (ali ozbiljno!) da sam neposredno nakon kupovine omastio ledinu na Fruškoj Gori sa minornim posledicama po sebe i motor, a zbog trunke nepažnje. Od tada sam postao još veći bezmudić. Samo na zicer. Šta sam ovim hteo da kažem? Doza straha je dobrodošla! Po meni, neka se ne uvrede koji se osete prozvani, samo budala se ne plaši čim sedne na motor. Nije to strah koji je toliko neprijatan da ti presedne vožnja. Već ona pozitivna količina straha koja te natera da triput odmeriš sve parametre pre nego što dodaš gas i pretekneš onaj kamion koji se klati ispred tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju... moja su deca velika,i nemam tvoj problem,zena je uvek samnom na motoru. Evo tebi slike da vidis kako je moj drug resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju... moja su deca velika,i nemam tvoj problem,zena je uvek samnom na motoru. Evo tebi slike da vidis kako je moj drug resio problem. Nemoj se ljutiš, ali ja ovo uopšte ne kapiram. Tako malo dete stavljati na motor mi je nepojmljivo. Ja to nikad ne bih smeo da uradim... Iz svih onih gore pomenutih razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo tebi slike da vidis kako je moj drug resio problem. Licno mislim da svako vaspitava i brine se o svojoj deci onako kako misli da ce im biti najbolje,ja cu reci da mislim da ovo nije dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su to neki resili http://www.youtube.com/watch?v=qwsnk1pdnts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su to neki resili Vidi ser da klinac ima potencijal. A i energiju - mozda ga hrane "vitaminskom"?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sa devojkom redovno za Slankamen - od Rakovice do tamo i natrag 150 km, skuterom 49ccm. Za Veliku Planu nekoliko x, .....opet kažem ili - ili. Ako budeš mnogo razmisljao pojesces sam sebi džigericu...prodaj brate motor jer te neće mamiti ili se vozi sa dragom i ne misli. Nezahvalno je ishta konkretnije savetovati. A ako se dotaknemo one cuvene recenice , bice sta ti je sudjeno , onda besh ga, odosmo još dublje... Pozdrav jos jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 13, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako....pre 3 meseca i koji dan nam je u kucu usao ovaj mali Valentino Rossi Sasvim razumljivo rezonovanje. S druge strane pomisli na trenutak kada budes morao da odlucis da li ces Valentinu dati/kupiti motor - a taj trenutak ce doci dok trepnes. Evo moj slucaj. Moj Valentino Rossi sutra puni 17 godina. Prosle godine sam mu kupio ybr125 i poceo da ga pripremam a pre mesec dana je uspesno polozio za A (sa ogranicenjem do 18.-te da vozi samo 125'tice). Ne pitaj me za osecaj kada sedne i ode od kuce. Ja sam poceo sa 14 godina (apn40), a prestao sa 17 kada mi je ortak/vrsnjak stradao sa mz250. U medjuvremenu je i moja zena izgubila brata od strica na isti nacin. Medjutim, i pamet u glavu. Opreznost i mudrost - DA. Panika i paranoja NE. Ja sada bar znam da kochaMladji ima pravi stav o tome sta je biker. In je full oprema a ne gola glava. In je krstarenje a ne probijanje zvucnog zida. In je ono sto posle voznje ostane u tvojoj glavi a ne u glavama onih koji su te ''videli''. Sretne tebi i gospodji zajednicke voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Djuro druze posto radim u osiguranju vidim da je to za tebe idealno resenje. A i osecaces se sigurnije. ;D Ne znam koliko si upoznat sa tim, ali ako si zainteresovan samo javi!!! Pozzz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...