sargeras 536 Napisano Mart 7, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve nekoriscene Zdatt LED H7 (Link) sijalice sa po 4 diode. Sijalice su napravljene primarno za maglenke i imaju 3 filtera koja mogu dati tri boje svetla. Ja ih uzeh za Fabiju 2 za montazu u projektor farove, ali H7 adapter postojeceg dzeka za sijalice nije odgovarao na sijalicama, a da secem ili savijam nesto necu. Ako je neko zainteresovan, dajem komplet za 25e, koliko su i na Aliju, ne uracunavajuci PDV koji sam platio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Mart 7, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ne odgovara na konektorima.Daj slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Mart 7, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Konektor pase, sijalica radi normalno. Adapter koji je vec deo fara koji treba da se stavi ispod sivog prstena na slici da bi sijalica mogla da se montira u far ne odgovara. Moze to da se nabudzi, ali posle nemam mogucnost da vratim halogene sijalice. Po uputstvu koje je u kutiji, ovog problema ne bi trebalo da bude sa maglenkama, ali ne zelim da menjam sijalice u maglenkama. Napominjem da je sijalica H7, znaci nema dugo/kratko, sto ce reci da moze samo u projektor ili maglenke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Mart 12, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Napomena, adapter sa mog fara ne odgovara na sijalici, tj mogao bi da se malo isturpija i da pase, ali nemam zivaca da se zezam sa tim. Koliko sam razumeo Kineza, to nije opsti slucaj, na to se vadi pri zahtevu za refundaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Mart 25, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude 2 crvene, makar nesto da vratim, izaslo me je preko 3400 sa Alija. Licno preuzimanje u BG, po dogovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Mart 29, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 536 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Otisle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...