shoyyka 10384 Napisano Mart 6, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi od prošlog auta ( fokus tddi 2003 ) ventilator kabine ( malo cvrčao u prvoj brzini,kupio drugi,ovaj majstor samo podmazao i radi ne čuje se ) i španer ( onaj veliki ),nešto mi caktalo,platio 11000 din. , marke INA,medjutim nije on caktao već neki pišljivi roler lenjivac...ako neko vozi fokusa,a treba mu...neka bude 3500 din. za obe stvarčice 069/780-113 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam gore navedeno...imaju običaj da riknu ventilatori kabine na nekim brzinama,obično prva ili druga,logično,a i španer je dobar,može nekom poslužiti,a i nije jeftin bio,onda...samo je prljav...ako treba nekom fordisti nek' se javne... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj rođeni brat vozi Focusa... Mogu da se prijavim, ako nije otišlo...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije...biti će tvoj...turi atress na PP pa ću poslati kad budem mog'o... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Biće poslato kolegi The Painkiller-u! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poslato i prispelo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...