Jump to content

Moto Zajednica

Mesh jakne

Recommended Posts

• Drug član, 705 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI
15 hours ago, Pedja Ča said:

Dobra,Ja hteo da kupim al nisu imali broj u Barelu

Ja uzeo na kp, neko kupio, probao, video da mu ne ide uz Yamahu Drag star i ofmah oglasio upola cene.
Bukvalno nova jakna

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 656 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
pre 9 minuta, JoeD je napisao:

Ja uzeo na kp, neko kupio, probao, video da mu ne ide uz Yamahu Drag star i ofmah oglasio upola cene.
Bukvalno nova jakna

E to je kupovina😁 Ja cekam da se tako ne pronadje sa Dji Osmo 4 pa da kupim povoljnije.

Promenio član Pedja Ča

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Voge 300ac

Da se i ja oglasim. Uzeo Shima x-mesh 2.0 za 15000 u ddmoto. Nisam nešto mnogo vozio, ali lepo hladi dok se voziš. Na semaforima pakao, al šta ćeš kad je vrelo napolju. Meni se sviđa kako izgleda, mada sam razmišljao da uzmem svetliju. Dolazi sa uključenim leđnim protektorom pa je malo teža. Generalno sam zadovoljan, pa ću kad zazimi da gledam neku deblju ili ću probati sa slojevima (mada sumnjam).Shima-moto-jakna-X-mesh-2.0-muska-31.thumb.jpg.3703f5d9a3a7951458e781c142f12398.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: V Strom DL 650 (2007)

Sve pohvale za LS2 Garda (bela), vozio sam i ove i prošle godine do Herceg Novog po najvećoj vrućini, provetrava odlično, jedino kad staneš je pakao (naravno). E sad, nisam testirao kakva je zaštita pri padu, nadam se da i neću. 

Jedina mana je što ne dolazi sa leđnim protektorom

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Honda CBR600RR 2007
On 8/7/2026 at 11:44 AM, Kizat said:

Da se i ja oglasim. Uzeo Shima x-mesh 2.0 za 15000 u ddmoto. Nisam nešto mnogo vozio, ali lepo hladi dok se voziš. Na semaforima pakao, al šta ćeš kad je vrelo napolju. Meni se sviđa kako izgleda, mada sam razmišljao da uzmem svetliju. Dolazi sa uključenim leđnim protektorom pa je malo teža. Generalno sam zadovoljan, pa ću kad zazimi da gledam neku deblju ili ću probati sa slojevima (mada sumnjam).Shima-moto-jakna-X-mesh-2.0-muska-31.thumb.jpg.3703f5d9a3a7951458e781c142f12398.jpg

I ja sam je uzeo pre nedelju dana i delim misljenje da lepo hladi pri voznji (50+).

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Zontes 368D

Ja hteo ali sam debeo, nema broja, uzeh bos, na akciju u DD moto za 13 iljadarki, ima i ledjni protektor, radi posao.

Promenio član Mugos

• U prolazu, 61 postova
  • Motocikl: Honda CBR600RR 2007

Zaboravio sam da naglasim da se obrati paznja kod Shima Drift jakne. Mnogo lepa jakna, ali steze kod pazuha cim se ruke gurnu malo napred. Nema mesh na tom delu i tekstil je tvrd pa ume da smeta (naravno, ne mora da znaci da ce svako imati taj problem).

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Voge 300ac

Probao sam i Drift, ali sam ipak rešio da uzmem X-mesh za vrućine. Drift nije mesh, ali ima opciju da se zakopča drugi rajsferšlus i da se dobije 3-4 cm po sredini ventilacije. Dobra je i ona, ali eto zbog vrućine prednost otišla na X-mesh. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja