dejan24 322 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem pa ako neko zna rešenje ili je voljan da pomogne na bilo koji način, unapred hvala. Kupio sam preko neta za neke sitne pare navigaciju TomTom Rider (mislim da je u pitanju 1) ali samo navigaciju i dok je imala struju u sebi pokazivala je znake života, u smislu pojavljivao se njihov logo na ekranu. Uz istu nisam ništa dobio ni SD karticu ni punjac ali sam ja našao neki punjač TomTom gde sam prikljucio ali opet ne mogu da je upalim. Vec sam resio da dignem ruke od nje ali reko daj da pokusam i ovde da se obratim za pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Mart 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je taj punjač što si našao? Za tog Rajdera ti treba punjač sa iglicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Mart 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Taj je dobar punjač. Sa njime bi morao da radi ako je ispravan. Čak i bez kartice sa softverom i mapama bi morao da se upali i bar nešto prikaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nece, a to me cudi jel je ekran pokazivao logo navigacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Mart 1, 2018 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ga resetuješ na dugme, tamo kroz rupicu pored konektora za punjenje, nekom špenadlom ili tako nečim tankim, ako već nisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam i to, pronasao takav predlog za restartovanje i neceee. Ceo dan bauljam po netu pokusavajuci da resim neresivo. Dok mi je bila navigacija na punjacu blago se grejala zadnja strana navigacije kao i punjač pa predpostavljam da punjac radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki provereni servis za navigacije da pokusam i sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Mart 2, 2018 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Meni Garmin sa starom baterijom nije hteo da digne sistem. Kad sam zamenio bateriju, sve normalno. Iako je bio prikljucen na comp ili na punjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan +381653062002 Milan Perla mobil Čovek je ok i nije skup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Kontaktiracu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...