Stefanandjela8@gmail.com 0 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Pre svega da vam se prestavim zovem se Stefan iz Leskovca sam nov sam u ovome tj skoro sam uzeo motor rec je o yamahi r6 2004 god. Pa sad trebao bi ulje da mu promenim pre sezone pa me zanima sta preporucujete posto mi razni ljudi govore sipaj ono sipaj ovo a ja zelim da koristim ono koje ide tom motori ili kako vec, tahodje me zanima sta koristiti za ciscenje lanca podmazivanje itd? Inace motor je u odličnom stanju proveren po svakom pitanju od strane majstora, nije klizao nije imao padove ne vuce u stranu sve ok tako su mi rekli majstori koje sam vodio da provere pre kupovine. Hvala unapred pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 26, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cao Stefane.Javice se neki majstor valjda.Kad sam vozio r6,iako su svi nesto pricali 20w-40,ja sam cini mi se sipao 10w-40(ja licno koristim Bardahl).Lanac ljudi trpaju u benzin,famin,kerozin,ali kazu odose o-ringovi,u sta ja licno ne verujem,pa je ok nafta,posle ga dooobro obrises.Ako ga ne skidas,imas sredstva za ciscenje,a mozes dobrom starom cetkicom na suvo,pa polako.Srecna i bezbedna voznja,i zelim ti mnogo lepih trenutaka,i putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefanandjela8@gmail.com 0 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo na savetima znace mi itekako pozdrav,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefanandjela8@gmail.com 0 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...