Nikola-Pera 190 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem plave blinkere kao na slici,3 komada.Možda neko ima viška,neko možda zna ko ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 28, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Februar 28, 2018 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Teško se to nalazi. Imam drugare koji se ozbiljno bave restauracijom svih mogućih vozila....i reko' uspeću da te iznenadim...ali ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nešto slično....ali nije to original.Naleteće nešto.U svakom slučaju hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6723 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da su neka stara gabaritna svetla. Fergusoni imaju takve migavce :)...i u najboljem slučaju bi mogla da se nadje prozirna plastika i da sijalica bude plava. Ovi moji drugari su dobro uvezani, visoko kotirani u oldtimer svetu i rekoše mi da su pričali i sa jednim doktorom sa VMA, koji je zaljubljenik i vlasnik...eto ni on svojevremeno kod kolega u vojsk(c)i to nije mogao da nadje. Gledao sam malo neke ital. sajtove i nalazio da velik broj restauriranih to nema. Možda stvar propisa....mada mislim i da kod nad važe isti, " skidanje zvučne i svetlosne signalizacije". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu gabaritna svetla,to su namenski rađena za policiju.Naša vojna policija ih je koristila i tako ih je i prodavala na motorciklima kada ih je rashodovala.Imalo je toga u vojsci dosta ali kasno sam se setio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cesto ih nije tako prodavala...po nekim njihovim propisima,kako mi rekose,skidaju akumulator,alat,nalepnice i ta svetla... Sirenu mi ostavili,mogu da se kur...im. Nalepnice skidali srafcigerom,verovatno na brzinu i po naredjenju... Ne mogu da budem siguran,ali na otpadu u Paracinu ima jos jedan Falkonac i ima jos neka svetla u masci,pored fara ... Ranije nisu hteli da prodaju delove sa motora,ali skoro vidim da jednom V35 nedostaje par stvari. Ili,mozda da odes do Zike Stevcevica,servis na pocetku Visnjicke...stari verovatno ne radi,ali je nekada ugradjivao rotacije policiji.. To je sve sto mi pada na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nesa Sajdzija-Paracin,pozovi,mozda ti pomogne 065\5513525 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 3, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala boki i DUKI,pozvaću ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 5, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/moto-guzzi-57888491-oglas.htm#mhs0-1520258859028 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 5, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ziva nema sta ne moze da pronadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 6, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,znam zvao sam Nešu,ima samo dva i nisu u nekom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...