Slavoljubovski 43 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc iskusnijih. Radi se o sledece. U dilemi sam koju kacigu da kupim. Vozim dragstar 650, vlasnik sam od ove zime. Tako da nisam isao sa njim na vece relacije. Mislim se o JET kacigi ili Flip-Up JET mi vishe odgivara na izgledu. Ima i one koje imaju vizir do dole. Ili da bude flip-up U dilemi sam za sledekje : Ako koristim JET imacu podkapu i masku. Ali ipak sumnjam koliko bi bila ona korisna i koliko bi stitila od vetra i hladnoce i sl. Na duge relacije ? Dok kod Flip-Up-a zatvorim i onda je to full face. Dakle pitanje je JET vs Flip-Up za copera ? Hvala vam Lep dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi da li na prvo mesto stavljaš bezbednost ili estetiku tj. šta je kul i u čemu lepše izgledaš . Odgovor će ti se sam nametnuti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj JET, iako lepse izgleda. Izguglaj na netu ili ovde na forumu, vecina udara prilimom padova su u predelu brade. Tako da je tu flip up u velikoj prednosti. A uvek mozes malo da otvoris kad je vruce itd.Ja nosim flip up, u pocetku sam stalno po gradu vozio sa otvorenom ali vremenom sve manje. Sad otvorim samo kad stavljam i skidam.Bezbednost na prvom mestu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavoljubovski 43 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, dragan d said: Zavisi da li na prvo mesto stavljaš bezbednost ili estetiku tj. šta je kul i u čemu lepše izgledaš . Odgovor će ti se sam nametnuti. Tako je Imao vekj iskustvo Posle sam bio estetski ukrasen ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Februar 22, 2018 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi fullface kacigu, bez nje nema ozbiljne voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Februar 22, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dilema između jet i flip up i od mene savet da uzmeš flip up. Imao sam je par godina, generalno jesu nešto teže i znaju da budu bučnije na većim brzinama ali mislim da na Dragstaru ionako nećeš jurcati. Kao što kolege rekoše bezbedna glava na prvom mestu, a ukapiraćeš i sam kada te ošine prva buba u kacigu na 80 kmh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Buba će svakako da te zvekne jer ćeš flip up da nosis uvek otvorenu Jet ti nije uopšte bezbedna ali nije ni flip up kad je otvorena, prema tome ako hoćeš bezbednost kupi full face, u svakom drugom slučaju kupi onu koja tebi najviše odgovara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavoljubovski 43 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre @sale970 @sashac @Protulsr Ljudi hvala vam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Jet kacige sluze samo da te ptice ne poseru po glavi, i to je to. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I da ti leteci mrav ne izvadi oko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan I da izgledaš fensi ako voziš u kravati, odelu ital.cipelicama... e onda ide JET kaciga 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Ako kacigu kupujes radi bezbednosti onda zaboravi gore pomenute , full face je jedino sto te moze zastititi i mozes uporedno pogledati sharp test pa da izaberes neku koja ce sluziti svrsi ako ne daj boze dodje do toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...