poll 0 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Makedonija Motocikl: Honda nsr 125 R Prijavi odgovor kao problematičan pa ovako imam neki "rattle" noise ovo je to rekli su mi da je u pitanje kvacilo da on radi taj noise znaci pali sve u redu cujem ovaj zvuk ali kad probam da ubacim u prvu motor se gasi znaci mogu da ubacim ali kad dodam gas i na oko 3000-3500 obrataja ja ubacim a sad i 3to ako uspem krenuti voziti ga on u tekom vonje se gasi kako da odnemuje struja pustim ja gas i pa dodam motor dobije nazad struja upali pogurne malo i gasi(ovo se desava samo nekad nisam vozio skoro pa nz dali jos uvek ima to cistio carb ali nisam probao da provozim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 19, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan možda sam ja malo pripit ali ja tebe ništa nisam razumeo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poll 0 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Makedonija Motocikl: Honda nsr 125 R Prijavi odgovor kao problematičan xDD 1.rekli su mi da mi motor tropa ovako radi kvacilo 2. ne mogu ubacit u prvu motor se ugasi(ubacujem ga izmegu 3000 obrataja) drugo zanemari sada pitanje je dali je kvacilo ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Februar 19, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo verovatno jeste problem, ali mi se cini da ima tu jos dosta toga. Kad drzis kvacilo dok je motor u brzini, da li motor "vuce"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poll 0 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Makedonija Motocikl: Honda nsr 125 R Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem bas kako mislis vuce... ali na pr ovako ako gurnem motor t.e startujem u druga brazina mogu ga voziti kako nisto da nije bilo osven da ne zastanem pa da treba u prvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 19, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Nemože da se ubaci u prvu zbog kvačila. Zato nasumično ubacuje na 3000 obrtaja. Ostale brzine, kako sam razumeo hvata bez problema. Znači otišla ti je prva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...