yorda 9 Napisano Februar 18, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko dobre volje i slobodnog vremena može da mi objasni razlike izmedju Suzuki GSX-R K6 i K7, takođe i K8. Koliko sam čitao na netu, K6 i K7 se razlikuju samo po boji? Da li je to jedina razlika? Dok K8 ima dosta poboljšanja, kao i sam vizual motora sa prednjim nosem. Hvala najlepše! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 18, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan k6 vs k7 samo kolor sema. k8: Revised chassis, new exhaust system, tweaked and remapped fuel injection system and new paint schemes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yorda 9 Napisano Februar 18, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: k6 vs k7 samo kolor sema. k8: Revised chassis, new exhaust system, tweaked and remapped fuel injection system and new paint schemes. ABC mode i još neke stvarčice. Za njega ima dosta info-a na internetu, ali za ova dva gore, jako slabo Hvala ti na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan K6 i K7 600-750 ako na njih mislis,razlika samo u kolor semi,K8-L0 noviji model,po meni najlepsi koji je Suzuki ikad napravio,poboljsanja su ti vec rekli u predhodnim postovima u odnosu na K6-K7,jedino mi jos pada na pamet druga pozicija reglera u odnosu na predhodni model,ali ipak jos uvek na pogresnom mestu,govorim iz iskustva,imao sam ih oba i na K7 mi je 2 puta crkavao regler a na K8 jedanput,fabricka mana ovih modela,sve dok nisam na K8 premestio regler ispod donjeg trougla prednje viljuske i nikad vise nije bilo problema sa njim.Moj licni utisak je da je K8 za nijansu finiji motor mozda zato sto su repamirali CDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yorda 9 Napisano Februar 18, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti najlepše na odgovoru. Da, mislio sam na 600-750cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde u ovoj temi da pitam..Ima li neko da prodaje kompjuter za K6 600 za američko tržište ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano April 2, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Imao i K6 600 i K7 600, razlika samo u kolor šemama koje su izlazile tih godina. Motor bum napravio u to vreme, mada danas teško naći dobar primerak ali mislim da ih ima Jedina mana položaj reglera koji crkava jer je postavljen na lošem mestu, naravno posle odreženog vremena. Imajući u vodu da je k6 danas star već 13 godina, mogu se očekivati i ostali kvarovi, ali da ne ispadne da plašim, samo sam realan u pogledu polovnog motora od 10+ godina Što se tiče 750ccm3, to je već druga priča, 150ks, najbolji odnos i odziv, kako na malim obrtajima, na većim d ane pominjem. Imao sam K9 750 on je drugačijeg izgleda od pomenutih ali 750 prava mera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...