Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danima se nesto vozamo na sitno i nikako da "ubijemo" koji kilometar ! Nedelja, 25c, ideeemo ! gde ? paaaa nemamo pojma ! skoro sve smo izvozali po Srbiji ! Cure i ja se na kraju dogovorili da idemo na Mokru goru. Sastanak u 9:30h fracci, stize ekipa u sastavu: Bucko, Cure, Djura (bez Shvabe koji je popalio na para glajding ! wussy !) Zile sa drgom, Dane, Koma i ja. Polazak. Djura u akciji ! Dane. Koma Djura merka moju srecicu ruznu ! a ne, ne ! taj neces dobiti !!! ;D ;D ;D onda sam ga oterao kod njegove srecice ! ;D Kod Ljiga smo se rastali sa Danetom, Komom i Djurom, D&K odose negde da "kopaju" a Djura kuci na rucak ! ostatak ekipe, Cure, Bucko, Zile+lepsa polovina i ja nastavismo ka gori ! Rucak na Pasinom polju ispod debelog brda ! Debelo brdo Bucko Ekipa ;D peglanje ka' tari prepreke na putu ! ;D iii wet gora ! ;D bilo malo i veselo ! ;D Cure+Bucko ! Bucko i ja ;D ekipa spremna da pegla dalje Cure i ja Posle chill out-a na mokroj gori, nastavismo ka kuci, okolo naokolo ka Topoli na kolace i kafu ! Cure nesto pokusava ! ;D Bucko napada ! ;D jbte ! al' ti vire ti cilindri !!! ;D Zilie i lepsa polovina ! Bilo lepo, predivni pejsazi i gomila predivnih insekata koji prosto zele da budu pokupljeni !!! Puno srce i dusa, presli oko 500km i lepo se izduvali a Boga mi i umorili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 21, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo si ga preterao sa filterima.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo si ga preterao sa filterima.... ;D ;D ;D ;D ;D Pa ?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Super provod, bravo Za slike ne dam komentar, zna se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bih vas molio da pogledate na 3. slici Danetovu facu. Koja nirvana!!! To se ne postaje, tako se covek rodi.... Mikele, vrhunske slike....tek sada vidim kako mi stoji GS! Jebote, onaj Bavarac kada ga je pravio, mene je imao na umu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja bih vas molio da pogledate na 3. slici Danetovu facu. Koja nirvana!!! To se ne postaje, tako se covek rodi.... Mikele, vrhunske slike....tek sada vidim kako mi stoji GS! Jebote, onaj Bavarac kada ga je pravio, mene je imao na umu! ;D ma kakva nirvana ! Dane nije seo na motor od kad su se vratili sa puta, pa je u paranoji ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Niste probali zlatiborski zakusak ? ;D U jednoj porciji 22 ( dvadeset dva ) jela. Kada sam pročtao naslov Mokra Gora,nadao sam se da ću tu porciju vidjeti opet,bar na sličicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan uhhh ! probao ja vise puta ! ;D i nadam se jos koji put !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan A ja bez dozvole... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A ja bez dozvole... > Sta bi sa dozvolom ? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predjelo Mecavnik...samo pitajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predjelo Mecavnik...samo pitajte! Ti da cutis !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predjelo Mecavnik...samo pitajte! Ti da cutis !!! ;D Cutim samo kad su mi puna usta,a ti si mogao i da zovesh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predjelo Mecavnik...samo pitajte! Ti da cutis !!! ;D Cutim samo kad su mi puna usta,a ti si mogao i da zovesh..... Jbga ! kako da znam ! radio si u poslednje vreme vikendima !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predjelo Mecavnik...samo pitajte! Ti da cutis !!! ;D Cutim samo kad su mi puna usta,a ti si mogao i da zovesh..... Jbga ! kako da znam ! radio si u poslednje vreme vikendima !! E Mikko...jel znash ime nauchnika Bella?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas taj dan..ja krenuo u vikendicu....video sam da ste izlazili 20minuta iz grada,zbog one guzvetine...Svaka cast na turi...ja evo veceras idem u Vladimirovce po svog novog ljubimca Transalp-a..pa za praznike,ako sve bude kako treba...srescemo se negde:) I razmisljam,sta ti je sudbina...da nisam izveo psa to jutro 30ak minuta...da sam ustao malo ranije...ili ko zna sta...siguro bih isao pored sajma..i ona prikolica sto se otkacila i udarila onu nesrecnu porodicu,mogla je da zavrsi na mojoj haubi...nasi putevi,vozaci i vozila,pa Mad Max je malo dete za nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas taj dan..ja krenuo u vikendicu....video sam da ste izlazili 20minuta iz grada,zbog one guzvetine...Svaka cast na turi...ja evo veceras idem u Vladimirovce po svog novog ljubimca Transalp-a..pa za praznike,ako sve bude kako treba...srescemo se negde:) I razmisljam,sta ti je sudbina...da nisam izveo psa to jutro 30ak minuta...da sam ustao malo ranije...ili ko zna sta...siguro bih isao pored sajma..i ona prikolica sto se otkacila i udarila onu nesrecnu porodicu,mogla je da zavrsi na mojoj haubi...nasi putevi,vozaci i vozila,pa Mad Max je malo dete za nas! Moj kum je par minuta posle udesa prosao tuda i video udes ! Strasno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 22, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan To se zove predjelo Mecavnik...samo pitajte! Ti da cutis !!! ;D Mikko, mogao bi mesto onih filter slika da stavis neku top-table tog predjela, za nas gurmane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja a za slike nemam komentar bas super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, bas lepo, al kad si rekao svasta smo obisli pa nismo znali gde cemo, mislila sam da ste otkrili neku zanimljivu novu rutu. Uzivancija u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...